x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Acces direct, ediții speciale de Paște

Acces direct, ediții speciale de Paște

26 Apr 2019   •   15:25
Acces direct, ediții speciale de Paște

Emisiunea Acces direct a pregătit pentru telespectatorii Antenei 1 o mulțime de surprize, în două ediții speciale, care se vor difuza în a doua și a treia zi de Paște.

Luni, 29 aprilie, de la ora 17:00, din platoul emisiunii prezentate de Cristina Cioran, artiștii de comedie Vasile Muraru şi Valentina Fătu vor aduce în casele românilor multe reprize de umor care vor stârni hohote de râs. În aceeași ediție, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi secretele familiei lui Andrei Ştefănescu. Celebrul tătic va veni în platoul Acces direct cu fiul lui, Ayan, şi cu frumoasa lui iubită, Antonia. Și tot luni, interpretul de muzică populară Gelu Voicu, tată a trei copii, îi va aduce în fața reflectoarelor pe copiii săi şi va povesti cum este viaţa în cinci. Momentele muzicale ale ediției vor fi susținute de artiști îndrăgiți, precum Cornelia şi Lupu Rednic.

Marți, 30 aprilie, vedetele se confesează la Acces Direct. Într-un interviu emoţionant, celebra cântăreață Anastasia Lazariuc vorbeşte despre viaţa ei aşa cum n-a mai făcut-o până acum. Despre cum e să creşti într-o casă cu 11 fraţi, despre întâlnirile de familie de la care celebrul Ion Ţiriac nu lipseşte niciodată, dar şi despre prima şi ultima sa iubire, telespectatorii vor afla chiar de la cunoscuta artistă.

            În aceeași ediție, Daniela Gyorfi mărturisește ce înseamnă Paştele pentru ea: întoarcerea la copilărie şi la cea care i-a fost icoană, mama ei, Anica. De asemenea, Daniela vorbește despre cea care îi dă acum putere să meargă mai departe şi să zâmbească în fiecare zi, fetița ei, Maria. La cei 8 ani ai săi, Maria reuşeşte să își surprindă zilnic mama cu talente ei ascunse, dar şi cu o înţelepciune formidabilă. Marți, la Acces direct, Maria îi ia mamei sale un interviu incendiar. Cum se va descurca Daniela Gyorfi, telespectatorii vor vedea marți, de la ora 17:00.

Și tot marți, la Acces direct, telespectatorii vor afla povestea unei mame care a ajuns să doarmă într-o căruţă cu cei trei copilaşi ai săi. Cum a ajuns această familie într-o situație atât de dramatică, telespectatorii Antenei 1 vor afla în ediția specială de marți, 30 aprilie, prezentată de Cristina Cioran.

×
Subiecte în articol: Acces Direct