x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express-Drumul Comorilor

Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express-Drumul Comorilor

11 Mar 2020   •   17:20
Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express-Drumul Comorilor

Cea de-a patra etapă Asia Express - Drumul Comorilor a ajuns marți seară la final. Un final care pentru una dintre cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă s-a soldat cu un bilet spre casă. Ajunși pe ultimul loc, Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de ancora roșie: ”Pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine. Dorul de familie, de copii, reprezintă bucuria noastră. A fost o experiență frumoasă, de multe ori ne-a depășit, dar ne-am dat silința să fim cei mai buni, au spus cei doi emoționați.

Marți, 10 martie, Asia Express - Drumul Comorilor s-a clasat din nou ca lider de piață. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 21:47. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:46, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Antena 1 a condus cu o medie de 7.8 puncte de rating și 21.8% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7.6 puncte de rating și 21.2 procente din cota de piață.

Frații Ristei, Alex Velea și Mario au fost echipele ce s-au calificat aseară automat în cursa pentru ultima șansă, ca mai apoi Alex Abagiu și Radu să se alăture în urma votului majoritar. Traseul de pe Drumul Comorilor a fost în ritm de cursă ultimatum, iar în traficul intens din Filipine cele trei cupluri ce s-au luptat pentru locul lor în competiție au îndeplinit diferite misiuni, toate cu același scop: de a organiza petrecerea de naștere a unui copil. Au pornit în cursă cu un tort aniversar, au rezolvat puzzle-uri, au confecționat o piñata, ca mai apoi să caute într-o piață imensă diverse cadouri cu care să o umple:  ”Aveam o jucărie în mână, tort, cadouri. Nu știam în ce parte să ne uităm și de unde să începem. Bazarul era imens!”. Ultima misiune, poate și cea mai grea dintre ele, a impus ca vedetele să convingă 10 localnici, în funcție de niște tipologii impuse, să se alăture petrecerii ca invitați și să plece cu jeepney-ul spre o destinație necunoscută: ”Unii se întorceau, alții fugeau, alții nu ne dădeau nicio atenție. A fost cel mai greu lucru din Asia Express de până acum să îi convingem pe toți să facă o probă împreună cu noi”, a fost de părere Dan Ristei. Odată îndeplinită această probă, cele trei echipe au plecat spre ultima destinație a zilei alături de invitați și de toate cadourile obținute pe parcursul cursei, dar nu înainte de a se costuma și a umfla 50 de baloane colorate: ”A fost o cursă continuă. Nu am avut niciun moment în care să ne putem relaxa, sau să nu avem grijă de ceva!”, a spus Radu.

Finalul zilei a venit și cu o recompensă pentru vedete, care au îndeplinit o cursă nebună pe străzile din Filipine pentru a-și salva locul în joc și a aduce zâmbetul pe buze copiilor aniversați: ”A fost o cursă continuă. Nu am avut niciun moment în care să ne putem relaxa, sau să nu avem grijă de ceva”, a mărturisit Alex Abagiu cu lacrimi în ochi.

Marți seară, trei echipe s-au aflat sub presiunea eliminării, iar ultima ajunsă a fost nevoită să înfrunte un verdict dur, căci la finalul etapei cu numărul patru ancora a fost roșie. Așa se face că Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express- Drumul Comorilor, ce va continua duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cu 7 echipe rămase în competiție.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 10 martie 2020

 
×
Subiecte în articol: Asia Express