x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Anamaria Prodan merge în Safari, pentru prima oarã în viaţã, alãturi de echipa Antena Stars

Anamaria Prodan merge în Safari, pentru prima oarã în viaţã, alãturi de echipa Antena Stars

13 Apr 2019   •   08:17
Anamaria Prodan merge în Safari, pentru prima oarã în viaţã, alãturi de echipa Antena Stars

Sâmbãta aceasta, de la 20:45, aventura continuã în Emiratele Arabe Unite, acasã la una dintre cele mai îndrãgite familii de români din afara ţãrii. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au deschis larg uşile caselor lor din Emiratele Arabe şi mâine prezintã în exclusivitate la Antena Stars imagini extraordinare din casa lor din Abu Dhabi. Tot mâine, întreaga familie porneşte într-o aventurã de zile mari, la safari, în deşert.

            „Vreţi safari? Program!”, le-a transmis Anamaria, prima care s-a trezit, la 5:30 dimineaţa, dând alarma în toatã casa. Vizibil emoţionatã, pentru cã nu a mai mers niciodatã pânã acum la saferi, Anamaria a fost precautã pe toatã durata cãlãtoriei. „Asta e prima şi ultima datã, Mãdã! Asta e norocul tãu, cã ne-am filmat!”, i-a mãrturisit ea reporterului special Antena Stars, Mãdãlina Bãlan.

            Înainte de cãlãtorie însã, cât timp Anamaria a prezentat echipei Antena Stars vila lor somptuoasã din Abu Dhabi, Reghe şi-a încântat familia cu preparate delicioase la grãtar. „Nu avem voie sã umblãm la grãtarul lui Laur, la oalele şi cuţitele lui!”, a mãrturisit Anamaria, care va mai dezvãlui cã îşi aduc special în Emirate carne de porc de la ei de la fermã. Pasionat de bucãtãrie, Reghecampf le va pregãti tuturor invitaţilor la masã shaorma dupã o reţetã proprie, dezvãluind faptul cã pânã şi când merge la restaurant, dã îndicaţii precise bucãtarilor despre cum sã îi pregãteascã preparatele. 

            Cum aratã o zi din viaţa poate celui mai invidiat cuplu de la noi, cum sunt priviţi ei în Emirate şi cum aleg sã îşi petreacã timpul liber, telespectatorii vor afla urmãrind „Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai", sâmbãta aceasta, de la 20:45, la Antena Stars. Antena Stars. Interviul continuã sâmbãta viitoare, de la aceeaşi orã, cu imagini inedite din cel mai mare mall din Dubai.

×
Subiecte în articol: anamaria prodan