x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Anca Andrei, omul din spatele succesului Capital.ro, s-a alăturat echipei Antena 3

Anca Andrei, omul din spatele succesului Capital.ro, s-a alăturat echipei Antena 3

12 Iun 2020   •   10:07
Anca Andrei, omul din spatele succesului Capital.ro, s-a alăturat echipei Antena 3

Echipa editorială a trustului Intact a primit la începutul lunii iunie în rândurile sale un nume important din peisajul media. Anca Andrei, fostul redactor-șef al Capital.ro, va prelua departamentul online al Antenei 3.

Pe Anca Andrei o recomandă performanțele deosebite obținute pentru Capital.ro, iar acum se alătură celei mai puternice echipe de știri din România.

"Pentru mine, noua poziție la Antena3.ro este o evoluție importantă în carieră și o oportunitate deosebită, a declarat Anca Andrei.  Voi fi redactor șef  la singura publicație din România, care este partener CNN, iar CNN este cel mai accesat site din lume. Așa că nu cred că puteam ajunge mai sus decât atât în acest moment. Sunt sigură că viitorul vă fi plin de surprize plăcute oferite cititorilor de echipa în care am bucuria să mă alătur", a transmis Anca Andrei.

Absolventă a Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a Facultății de Drept la Universitatea „Nicolae Titulescu”, Anca Andrei este deținătoarea unui master în Comunicare Strategică și Relații Publice de la Universitatea Nancy 2, iar acum este doctorand la ASE, Economie și Afaceri Internaționale.

A fost bursier al statului francez, a avut o bursă de studii în Italia și o bursă Schiman pentru Jurnalism la Bruxelles, acolo unde a fost și stagiar în cadrul Parlamentului European, la Departamentul de Comunicare al Unității de Finanțe.

Cariera în presă și-a început-o la 20 de ani, la Pro TV, apoi a lucrat o perioadă la Libertatea. După câțiva ani în domeniul comunicării politice, în 2016 a intrat în echipa Bugetul.ro, ca redactor-șef.

Cele mai spectaculoase rezultate din carieră au venit în perioada petrecută la Capital, publicație de tradiție în România, dar cu rezultate modeste pe segmentul online.

În mai puțin de un an, Capital.ro a ajuns de la o simplă prezență în top 50 al site-urilor de știri din țară, la o prezență constantă în top 5 și, nu de puține ori, în fruntea topului. Traficul capital.ro a crescut, în medie, de douăzeci de ori, ajungând adeseori la un milion de cititori unici pe zi, o performanță deosebită în presa online.

Implicarea sa în redacția Capital nu s-a limitat doar la segmentul online, ci a fost și vizibil în print, unde a venit cu un concept nou al revistei, cu accente pe informații noi și interesante, pe povești inspiraționale.

Anca Andrei a contribuit și la deja celebrele Topuri ale revistei Capital și a inovat conceptele galelor găzduite de publicație, așa cum a fost ediția din 2019 a Galei Eroii Anului.

×
Subiecte în articol: anca andrei