x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: CRBL și Oase au câștigat imunitatea și un bilet de avion spre India

Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national: CRBL și Oase au câștigat imunitatea și un bilet de avion spre India

25 Feb 2019   •   15:02
Asia Express, lider de piață pe targetul urban și national:  CRBL și Oase au câștigat imunitatea și un bilet de avion spre India

Ediția de duminică seară Asia Express - Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1, a început cu o veste neașteptată pentru concurenți. Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show: ”Îmi pare foarte rău pentru Marga. Tot ce pot să spun este că mă bucur pentru această experiență, a fost una intensă, frumoasă., a spus Iuliana înainte să părăsească competiția. ”O să ne lipsească energia lor pozitivă, ele erau vesele tot timpul.”, a adăugat Cosmin Seleși.

 

Peste 1.600.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit cel mai dur reality-show duminică seară, în minutul de maximă audiență de la 20.38. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20.00-23.37, Asia Express a fost lider pe publicul urban, dar și la nivel național. Așa se face că la orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 7.4 puncte de rating și 15.9 % cotã de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6.4 puncte de rating și 13.6 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii țări cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească aventura vedetelor de pe Drumul Elefantului, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7 puncte de rating și 14.7 % cotã de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.5 puncte de rating și 13.7 % cotã de piață.

 

Șapte echipe s-au aventurat aseară în ultima etapă din Sri Lanka și au pentru o miză extrem de importantă: imunitatea și un bilet de avion către India, a doua parte din Drumul Elefantului. La finalul serii, CRBL și Oase au fost prima echipă ajunsă în fața Ginei Pistol și și-au securizat locul în joc: ”Îmi tremurau mâinile și nu făceam breakdance. Oceanul e lângă mine, biletele către India le am în mână, echipa este unită!” ,  a afirmat CRBL.

 

Pentru Ana Morodan și Teleșpan, ajunși pe ultimul loc săptămâna trecută, ziua a început cu o provocare, căci cei doi au fost nevoiți să intre în joc cu un handicap: ”Când am văzut această găletușă nu m-am gândit că poate să fie atât de rău! Este teribil, ceva teribil.”. ”Pe noi oamenii abia ne iau așa, dar cu un handicap de genul acesta.”, a spus Cocuța.

 

În prima probă a serii, vedetele au fost nevoite să umple câte o ladă cu pește, pe care să o transporte către punctul de control următor, acolo unde doar primele trei echipe ajunse aveau să participe la Proba Amuletei. Un alt plic surpriză, un bilet cu ingrediente și fără indicații, le-a dat planurile peste cap: ”A fost o confuzie generală, nimeni nu înțelegea nimic. Nu am primit nicio informație legată de ce trebuie să facem cu aceste legume. Așa start haotic nu am trăit nicodată, suntem în ceață toți.”. Pentru a face rost de bani pentru a cumpăra ingredientele impuse, concurenții au vândut din cantitatea de pește obținută inițial în piață, iar odată ajunși la Gina Pistol întreaga misiune a prins contur.

 

Proba Amuletei a fost o probă de “pescuit” și gătit, în care doar primele trei echipe ajunse cu toate ingredientele au participat. Jojo și Paul Ipate, Cocuța și Bogdan Boantă alături de Anca Sigartău și Teodor au fost cei care s-au luptat pentru suma de 1000 de Euro și un avantaj în cursă. În vreme ce concurentul care a ales să pescuiască a folosit undița conform tehnicii localnicilor pentru a obține o serie de numere plutitoare, celălalt a așteptat ingredientele necesare rețetei la bancul de lucru. Pentru fiecare număr obținut, Gina Pistol le-a oferit câte un ingredient folosit la devilled fish, preparat tradițional din Sri Lanka: ”Dacă nu le luai în ordine și nu aveai ce era necesar, nu puteai fi rapid.”, a afirmat Jojo. La final, fiecare echipă a pregătit zece porții mici de degustare, ce au fost jurizate de localnicii din zonă. Jojo și Paul Ipate s-au apropiat cel mai mult de savoarea acestui preparat tradițional și au câștigat prima lor amuletă: ”Suntem super, super încântați. În sfârșit am câștigat!, au afirmat cei doi.

 

Pe drum către farul din Galle, punct de control ce asigura primei echipe ajunse imunitatea, vedetele au mai avut de îndeplinit o probă distractivă, care i-a încărcat cu energie: au mâncat gogoși, prinse de sfori, fără să își folosească mâinile.

 

Cazarea le-a dat mari bătăi de cap aseară, iar concurenții au căutat ore întregi un loc pentru a înnopta. Dacă CRBL și Oase și-au încercat norocul inclusiv la spital și la secția de poliție, Cocuța și Bogdan au dormit într-un templu: ”Mai am vlagă să întreb în două locuri, apoi voi dormi pe stradă. Nu credeam că voi prinde momentul când am să mor. Asta e nivelul de oboseală de la Asia Express!”, a mărturisit Teleșpan, după multe încercări fără succes. Dis-de-dimineață, lupta pentru imunitate a fost un sprint spre punctul final de oprire, acolo unde Gina Pistol aștepta prima echipă ajunsă cu două bilete către India. CRBL și Oase au fost concurenții care au câștigat etapa de duminică seară, imunitatea, ocazia de a se relaxa la hotel și certitudinea că vor continua jocul în următoarea țară din Drumul Elefantului.

 

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 24 februarie 2019

 
   
×
Subiecte în articol: Asia Express - Drumul Elefantului