x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Bianca Sârbu prezintã Dragoste fãrã secrete

Bianca Sârbu prezintã Dragoste fãrã secrete

04 Iun 2019   •   14:22
Bianca Sârbu prezintã Dragoste fãrã secrete

Suprizã pentru telespectatorii emisiunii Dragoste fãrã secrete, de la Antena Stars, emisiune ce poate fi urmãritã în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45, dar şi  sâmbăta, de la 18:45, când aceştia pot urmãri o gală retrospectivă, cu cele mai importante momente ale săptămânii. Din cauza unor proiecte personale care nu suportã amânare, actriţa Iuliana Cãlinescu i-a predat ştafeta la cârma emisiunii actriţei Bianca Sârbu. 

„Iuliana, îmi dai o misiune grea, şi observ cã pãţesc des asta în viaţã! La mine nu vine nimic uşor, pe tavã!”, a glumit Bianca, încã de când a pãşit în platoul emisiunii. „O sã fie greu, sper sã ne împrietenim, deşi ştiu clar cã nu am voie sã ţin cu nimeni, însã dacã nu suntem prieteni şi nu ne înţelegem bine, eu nu pot sã funcţionez!”, le-a spus vedeta Antena Stars concurenţilor. „Am convingerea cã vom petrece frumos împreunã urmãtoarele zile şi cã veţi gãsi în mine sprijinul de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe, în cele 85 de zile care au mai rãmas din aceastã competiţie!”, a mai completat îndrãgita actriţã a Teatrului de Revistã Constantin Tãnase.

Bianca preia emisiunea într-un moment delicat, întrucât chiar ieri douã cupluri s-au destrãmat şi au ieşit din competiţie. Mai exact, Mãdãlina şi Alexandru şi Mãdãlin şi Nicoleta au abandonat lupta pentru marele premiu - un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. Tot de ieri, concurenţilor rãmaşi în competiţie li s-a alãturat un nou cuplu: Nicoleta şi Alexandru, un cuplu controversat, pe care telespectatorii vor avea ocazia sã îl cunoascã mai bine zilele urmãtoare.

            Cu excepția unei singure ore pe săptămână, cele șase cupluri nu vor vedea alți oameni, dar nici nu vor interacționa între ele, având restricţionat accesul la internet sau telefonie mobilã. În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață. Acesta va fi singurul om pe care se va putea baza, singurul cu ajutorul căruia va lua decizii. Fiecare dintre cele şase cupluri va locui într-un studio, timp de 100 de zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate şi al unei platforme, la felul în care trec peste provocãrile vieţii de cuplu şi în care fac echipã pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producţie. 

 Imaginea completã a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plãcute şi neplãcute ale fiecãrei zi, va putea fi urmãritã de cãtre telespectatori. Totodatã, aceştia vor putea accesa platforma online dragostefarasecrete.ro în care îşi vor putea urmãri favoriţii, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea sã îşi exprime şi votul, o singurã datã pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu - un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa cã cei care vor sã ia parte le aventurã se pot înscrie în continuare pe casting@antenastars.ro.

×