x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Cătălin Scărlătescu a câștigat un nou avantaj: ”Nu știu ce se întâmplă cu el sezonul acesta”

Cătălin Scărlătescu a câștigat un nou avantaj: ”Nu știu ce se întâmplă cu el sezonul acesta”

02 Oct 2019   •   13:58
Cătălin Scărlătescu a câștigat un nou avantaj:  ”Nu știu ce se întâmplă cu el sezonul acesta”

Marți, 1 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,9 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20.48. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție plină de surprize și de un clasament al amuletelor în care chef Cătălin Scărlătescu și-a adăugat cel de-al treilea avantaj. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

În intervalul orar 20.00-23.33, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,3 puncte de rating și 22,4% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 6,5 puncte de rating și 20,1 % cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 6,8 puncte de rating și 16,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,8 puncte de rating și 14,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 16,9% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,8 puncte de rating și 16,4 % cota de piață.

Lupta amuletelor de marți seară i-a provocat pe chefi să gătească cu trei ingrediente complicate, greu de introdus într-un dish armonios și echilibrat: ”Cum să ne dai să gătim așa ceva? Combinația e puțin ciudațică. Ingredientele nu par să te pună în dificultate, dar curcuma te trimite cu gândul la o mâncare exotică. Nu e o probă ușoară”, au spus chefii când au auzit de roșie, gulie și curcuma. Deși proba a părut să fie special făcută pentru a-i încurca pe chefi, avantajul pus la bătaie a fost pe măsură, căci cei trei s-au luptat pentru posibilitatea de a da freeze 10 minute uneia dintre celălalte două echipe. Ștefan Popescu, juratul invitat special, i-a trecut pe maeștri Chefi la cuțite prin cea mai dură jurizare de până acum și a considerat că cel care merită să câștige este Cătălin Scărlătescu: Nu este ușor să faci o armonie între aceste trei ingrediente. Ce mi-a plăcut mai mult față de celălalte farfurii a fost gustul și condimentarea”. ”Nu știu ce se întâmplă cu Scărlătescu sezonul acesta, i s-au aliniat astrele, nu mai e Mercur retrograd…e pus pe treabă!”, a spus chef Bontea.

În acest moment, chef Bontea se află în pe primul loc în clasament cu patru amulete adjudecate, fiind urmat de chef Scărlătescu, respectiv chef Dumitrescu. În vreme ce Sorin Bontea va avea posibilitatea de a-i oferi unui concurent imunitate la duel, de a bloca un ingredient principal echipelor adverse, de a-i bloca pe colegii săi de jurizare printr-un ”freeze” de 15 minute și a le oferi bucătarilor săi posibilitatea să gătească 15 minute în plus, Cătălin Scărlătescu va putea să anuleze orice altă amuletă folosită împotriva sa și va putea să folosească, de două ori, un ”freeze” de zece minute unei echipe adverse, chiar în timpul sesiunii de gătit. Florin Dumitrescu a adjudecat deocamdată doar amuleta ce îi va oferi posibilitatea de a gusta și a-și folosi mâinile pe tot parcursul unui battle, acesta fiind singurul avantaj al juratului până acum.

Cel mai iubit show culinar continuă și săptămâna viitoare la Antena 1, cu alte două ediții noi din sezonul 7, în etapa jurizărilor pe nevăzute: luni și marți, de la 20:00.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 1 octombrie 2019

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite