x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 Chefi la cuțite

0
22 Ian 2020 - 10:18
Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 Chefi la cuțite Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto

Marele câștigător al sezonului 7 Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan, și-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a obține titlul show-ului, alături de juratul ce i-a fost mentor – chef Cătălin Scărlătescu. Bucătarul a dezvăluit care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, și anume sã plece într-o vacanță gastronomică în Japonia: ”Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu”.

Dacă la sfârșitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei și al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinație de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin: ”Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a declarat câștigătorul sezonului 7.

După experiența Chefi la cuțite, bucătarul din Chișinău a recunoscut că nu s-a așteptat să fie susținut de atât de mulți oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ”Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar, a mai mărturisit câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

Cel mai iubit show culinar continuă cu înscrierile pentru sezonul cu numărul 8, iar doritorii încă se pot înscrie pe pagina de casting: https://casting.a1.ro/chefilacutite/.

Citeşte mai multe despre:   Castigator Chefi la cuțite 2019
Serviciul de email marketing furnizat de