x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Cea mai dură jurizare în lupta amuletelor: ”A fost o probă făcută special să îi încurce pe chefi”

Cea mai dură jurizare în lupta amuletelor: ”A fost o probă făcută special să îi încurce pe chefi”

01 Oct 2019   •   14:25
Cea mai dură jurizare în lupta amuletelor:  ”A fost o probă făcută special să îi încurce pe chefi”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își reiau locurile la bancurile de lucru diseară, de la 20:00, în lupta pentru cea de-a opta amuletă. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea, cel care conduce și clasamentul avantajelor detașat, colegii săi de platou par să nu fie intimidați de acest lucru: ”Nu mi-am citit horoscopul, dar eu cred că această amuletă este special făcută pentru mine!”, spune chef Scărlătescu relaxat.

Ce nu știu chefii însă este că proba de diseară îi va pune în dificultate cu o nouă combinație de trei ingrediente pe care cei trei nu le-ar folosi în mod normal în același dish: ”Combinația e chiar ciudată! Cum să ne dai să gătim așa ceva, Gina?, vor spune cei trei maeștri ai gastronomiei. Mai mult decât atât, Ștefan Popescu, invitatul special al serii de marți, îi va trece pe chefi prin cea mai dură jurizare de până acum. Glumele și atmosfera relaxată vor fi șterse de încrâncenare și tensiunea la aflarea veștii finale: ”Ei au gătit?! Această probă a fost special făcută să îi încurce. Nu este deloc ușor să faci o armonie între aceste trei ingrediente!, va spune juratul invitat.

Cum se vor descurca chefii cu cea mai nouă provocare culinară lansată de Gina Pistol, dar și care va fi avantajul pentru care cei trei se vor lupta ”cu toate armele”, telespectatorii pot urmări diseară, de la 20:00, pe Antena 1, în cea de-a opta ediție din sezonul 7 Chefi la cuțite.

×