x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chef Scărlătescu, pe primul loc în clasamentul amuletelor

Chef Scărlătescu, pe primul loc în clasamentul amuletelor

15 Oct 2019   •   13:45
Chef Scărlătescu, pe primul loc în clasamentul amuletelor

Luni, 14 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2 milioane de români, la nivel național, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.17. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție savuroasă și de o nouă victorie pentru Cătălin Scărlătescu, ce a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul amuletelor. Așa se face că aseară, Chefi la cuțite s-a clasat ca lider detașat de audiență pe publicul comercial și la orașe.

În intervalul orar 19.58-23.40, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,7 puncte de rating și 27,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 22,5 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,5 puncte de rating și 18,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,1 puncte de rating și 17,7 procente din cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la orașe.

Lupta amuletelor de luni seară i-a provocat pe chefi să folosească roata ingredientelor, iar fiecare jurat a avut la dispoziție o singură încercare. După ce au învârtit roata, lista finală impusă a creat haos în platou: ”E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulțumesc, dar eu așa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcționeze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la așa ceva!”, a spus chef Florin Dumitrescu atunci când a auzit că trebuie să pregătească un dish care să conțină soia, fructe de mare și ciocolată. Mai mult decât atât, invitatul special la jurizare, maestrul Petrișor Tănase, dar și miza amuletei cu numărul 11, i-a făcut pe maeștri Chefi la cuțite să realizeze că proba este, poate, una dintre cele mai grele de până acum.

Așa se face că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru următorul avantaj, pus în joc de Gina Pistol: Ai puterea ca în orice moment în timpul probei să obligi celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să își preia preparatele de unde au fost lăsate”. Adevăratul avantaj al amuletei este faptul că cele două echipe care fac schimb vor concura în fața degustătorilor cu preparatul pe care îl finalizează, nu cu cel pe care l-au început. După o sesiune de gătit extrem de savuroasă și degustare memorabilă, Petrișor Tănase i-a acordat votul de încredere lui chef Scărlătescu, jurat ce a trecut in topul clasamentului cu 5 cartoline câștigate.

 Lupta amuletelor, dar și jurizările pe nevăzute continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite