x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Cuțitele de aur din sezonul 7 al celui mai iubit show culinar și-au unit forțele în bucătărie

0
02 Dec 2019 - 14:25

Ieri, pe 1 decembrie, cei mai talentați trei bucătari ce au reușit să obțină câte un pașaport direct de trecere către echipele sezonului 7 Chefi la cuțite au făcut front comun și și-au unit pentru prima dată forțele în bucătărie organizând un eveniment culinar de excepție. Alexandru Comerzan, din echipa mov, Alexandru Popa, din echipa verde, și Ernesto Dosman, bucătar în echipa albastră, au pus la cale un adevărat festin gastronomic, ce a avut loc ieri seară, într-un restaurant din Chișinău.

Meniul serii a inclus 9 dish-uri, câte trei semnături culinare gătite de fiecare dintre cuțitele de aur, însă mai mult decât atât, bucătarii au ținut să includă și farfuriile cu care au făcut senzație în fața trioului de jurați Chefi la cuțite, în audițiile pe nevăzute. Așa se face că oul prăjit cu garnitură de piure din țelină și baby spanac în sos de stridii, tocănița din fructe de mare, dar și mousse-ul de ciocolată neagră cu boabe de tonka și infuzie de  lemongrass, toate au făcut parte din rețelele savuroase cu care s-au delectat cei prezenți.

Alexandru Comerzan, bucătar șef în locația ce a fost și gazda evenimentului, a lansat invitația colegilor săi, iar Alexandru Popa și Ernesto Dosman au fost mai mult decât încântați să dea frâu liber imaginației într-un eveniment cu totul și cu totul special: ”Avem stiluri foarte diferite ca bucătari, dar ne completăm și foarte bine, a mărturisit cuțitul de aur al echipei mov. ”Alexandru are în bucătărie o echipă de oameni care lucrează la cel mai înalt nivel. Totul a ieșit perfect!”, a  fost de părere Alex Popa la finalul serii, cuțitul de aur al echipei verzi. ”A fost o experiență inedită și pentru noi!”, a adăugat Ernesto Dosman.

Pe cei trei telespectatorii Antena 1 îi pot urmări în cel de-al șaptelea sezon al celui mai iubit show culinar, difuzat în fiecare luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite
Serviciul de email marketing furnizat de