x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Doliu în televiziune. Unul din cei mai iubiți oameni de la Antena 1 a fost răpus de cancer

Doliu în televiziune. Unul din cei mai iubiți oameni de la Antena 1 a fost răpus de cancer

28 Apr 2020   •   08:25
Doliu în televiziune. Unul din cei mai iubiți oameni de la Antena 1 a fost răpus de cancer

Cristian Pavelescu (Zefi), producător al jurnalelor Antena 1, unul dintre cei mai vechi și mai iubiți oameni de la Observator, a murit. A pierdut lupta cu viața luni, 27 aprilie, în jurul orei 15, după o luptă grea cu cancerul. Jurnalistului i-a fost descoperită o tumoră la vezică, iar tratamentul urmat nu a dat niciun rezultat. Producătorul de televiziune urma să fie operat, însă nu a mai apucat. Cristian a lăsat în urmă un băiat. 

În această dimineață, la știrile de la Antena 1, a fost transmis un mesaj video emoționant. 

 

”Aș vrea să spun mult despre Zefi, dar nu pot să spun decât mulțumesc, pentru că el m-a făcut să iubesc această meserie, mai mult nu pot să spun” a spus, în lacrimi, prezentatoarea Observatorului Matinal, Iuliana Pepene. 

Mircea Ivan a spus despre Zefi, în mesajul Antenei 1, după moartea îndrăgitului producător, că era ”discret chiar și atunci când durerile nu-i dădeau voie nici să respire”. ”Zefi ne-a fost coleg, profesor, producător, iar de ieri, exemplu etern. Zefi, odihnește-te în pace” a continuat prezentatorul. 

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea, a anunţat și el la finalul emisiunii de luni decesul lui Cristian Pavelescu.

„Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă. Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat… Dar nu este suficient de proastă, când, na… Am fost în pandemie şi astăzi, au murit oameni… Pe parcursul emisiunii mi-au venit cel puţin 15 decese de la Covid-19.

Este o zi tragică pentru toţi cei care au pierit. Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Ori de câte ori îl întâlneam în redacţie, noi îi spuneam… şi e foarte greu să spunem la trecut, foarte greu… Zeffirelli (n.r. – Franco, un mare realizator, scenarist, producător și actor italian decedat în 2019).

De ce credeţi că i se spunea Zeffirelli? Pentru că era foarte un om extrem de talentat.  Astăzi când am auzit, pur și simplu am crezut că m-a lovit un tren.

Un om minunat, un profesionist desăvârșit… E foarte greu, la finalul unei astfel de zile, să vorbești despre un prieten, despre un coleg, care astăzi a plecat. O despărţire grea pentru noi toţi şi o despărţire foarte dureroasă.

L-am cunoscut realmente ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârşit, ca pe un om care îşi iubea cu multă pasiune meseria şi un om tare, tare aparte. Cristian Pavelescu… Dumnezeu să-l odihnească! Ah… Pe mâine…”, a spus Gâdea vizibil afectat de vestea neagră care a lovit redacţia Antenei 1.

×
Subiecte în articol: Cristian Pavelescu