x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Două echipe speciale se supun testului Marelui Zid

Două echipe speciale se supun testului Marelui Zid

18 Sep 2019   •   15:49
Două echipe speciale se supun testului Marelui Zid

Emisiunea fenomen ,,The Wall- Marele Zid” este difuzată de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, după serialul Sacrificiul. Cele două ediții de săptămâna aceasta promit alegeri de ultim moment, suișuri, coborâșuri și discursuri emoționante de final, spuse cu lacrimi în ochi chiar înainte de aflarea verdictului mult așteptat.

Seara de miercuri îi va aduce în platou pe Nelu și Cecilia Maican, soț și soție ce s-au cunoscut acum mai bine de 34 de ani. Cei doi au început o frumoasă relație de iubire, după o întâlnire a destinului ce le-a demonstrat că dragostea la prima vedere poate șterge dezamăgirile pe care le-au înfruntat. Concurenții din această seară s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători, vizitând Europa cu o rulotă, însă Cecilia își dorește, în același timp să își susțină copiii: ”Eu îi împărtășesc visul, dar vreau să îmi ajut și copiii. Vreau să o ajut pe fata mea să își facă nunta”.

Jocul imprevizibil și emoțiile foarte mari generate de un zid de 12 metri care pare să domine atmosfera continuă și joi seară alături de o bunică și o nepoată: ”Bunica e o fire vucanică, o bunică modernă!”. Între Elena Franchini și Zoia Udișteanu este o diferență de peste 60 de ani, dar cele două sunt legate, în primul rând, de o relație specială de prietenie: ”Am venit la acest joc să mă distrez și să mă bucur de frumusețea experienței pe care mi-o oferă viața la această vârstă. Sper să o trăiesc intens!, spune doamna Zoia.

Ce se va întămpla cu concurenții ce vor ajunge azi și mâine în fața Marelui Zid, care dintre aceștia vor fi supuși presiunii din platou, dar și care vor avea responsabilitatea răspunsurilor corecte în camera de izolare, telespectatorii Antena 1 vor vedea în edițiile de miercuri și joi, la Antena 1, după serialul Sacrificiul.

 

×