x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Echipa Observator, transmisii speciale de la fața locului, din Australia

Echipa Observator, transmisii speciale de la fața locului, din Australia

09 Ian 2020   •   11:26
Echipa Observator, transmisii speciale de la fața locului, din Australia

Australia este afectată de cele mai grave incendii de vegetație văzute în ultimii zeci de ani, de o amploare şi o violenţă fără precedent. Acestea au devastat regiuni întregi și s-au soldat cu 24 de morţi, sute de milioane de animale care au pierit în flãcãri şi peste cinci milioane de hectare de teren distruse. O echipă specială a Observatorului, formată din Cosmin Herea și Laurențiu Rădulescu va ajunge la fața locului, iar din mijlocul tragediei vor transmite imagini în exclusivitate, dramele locuitorilor, ravagiile făcute de flăcări și vor sta de vorbă cu românii stabiliți în Australia, dar și cu autoritățile locale.

”Sute de milioane de animale omorâte de incendiile din Australia. Peste 1600 de case distruse de flacări. Vom pleca astăzi spre Australia, acolo unde există o comunitate importantă de români. Vom sta de vorbă cu ei, vom merge în zonele afectate de cele mai violente incendii văzute până acum”, a spus Laurențiu Rădulescu, reporterul special Observator. “”Ne deplasăm chiar în această dimineață spre Australia, cu prima oprire în Sydney. De acolo, mergem in Canberra și spre alte zone afectate de incendii. Este o deplasare atipică ținând cont de amploarea evenimentelor. Vom filma alături de românii stabiliți acolo, de pompieri, de oamenii aflați în pericol”, a adãugat operatorul Cosmin Herea.

Cele mai importante informații de la fața locului vor putea fi urmărite zilnic în jurnalele Observator, dar și online, pe observator.tv. Tragicul fenomen, pericolul la care se expun salvatorii, organizarea guvernului australian, ajutorul umanitar acordat la nivel global, dar și imagini fără precedent de la fața locului, toate acestea vor putea fi urmărite de către telespectatorii Antena 1, zilnic, în jurnalele de știri Observator. 

×