x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Edi Vacariu este câștigătorul iUmor, sezonul 8

Edi Vacariu este câștigătorul iUmor, sezonul 8

07 Iun 2020   •   17:19
Edi Vacariu este câștigătorul iUmor, sezonul 8
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Marea finală a celui de-al optulea sezon “iUmor”, difuzată sâmbătă seara, între orele 20.00 și 00.01, la Antena 1, a fost prima în preferințele românilor!

Astfel, la nivelul publicului urban, marea finală ”iUmor” a fost preferată, cu o audiență medie de 4.5 puncte de rating și 14.3 cotă de piață, în timp ce pe locul secund s-a clasat tot Pro Tv, cu o medie de 4.2 puncte de rating și 13.1% cotă de piață. 

La nivel național, ”iUmor” s-a dovedit din nou preferatul telespectatorilor, cu o audiență medie de 4.7 puncte de rating și 14.1% cotă de piață, în timp ce a doua poziție a fost ocupată de Pro Tv cu o audiență medie de 4.5 puncte de rating și 13.4% cotă de piață.

În minutul de aur, 22.55 peste un million de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!  

Ajuns la iUmor pentru a doua oară, dar pentru prima dată până în finală, Eduard Vacariu a reușit performanța de a-i face pe jurați să îl roage să continue chiar și după finalul numărului săi de stand-up și, evident, a primit trei voturi din partea acestora.  Acesta a trecut astfel in etapa următoare, la votul prin SMS, alături de Magdalena Chihaia, Marius Coandă (Sică), Paul Diaconescu, Alina Rîbu, Teodora Nedelcu și Petre Dănuț Irinel. Românii au decis de această dată ca Eduard Vacariu să devină cel de-al optulea câștigător iUmor.

Oameni buni, vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea, pentru toate voturile! Mă bucur că v-am fost pe plac și că mi-ați oferit șansa de a câștiga sezonul 8. Am avut emoții foarte mari, pentru că, din punctul meu de vedere lupta mea cu Teodora Nedelcu și Petre Dănuț Irinel a fost foarte strânsă și îi felicit și pe ei!”, a spus seara trecută Edi Vacariu, după ce a aflat rezultatul voturilor.

Magdalena Chihaia este în finala iUmor pentru că muncește și pentru că își face temele!”, a spus Cheloo despre ”maica Magdalena” și numărul ei îndrăzneț din audiții. Iar aceasta nu s-a lăsat mai prejos nici seara trecută. Cu o rețeta simplă de gogoși bisericești, Magdalena i-a încântat pe Delia, Bendeac și Cheloo. ”A fost excelent, nu te-ai grăbit, iar asta pentru actriță e foarte greu!”, a spus Mihai Bendeac. Ca urmare, Magdalena a primit toate voturile juraților și șansa de a câștiga marea finală iUmor.

”Superman” Bogdan Nonic a venit sigur pe materialul pregătit, dar a reușit să se încurce după primele replici din cauza lui Cheloo, după cum crede Delia. ”Tu ai fost de vină, când ai spus că până și el este în finală!”, l-a acuzat jurata. Cert este că Bogdan a primit un singur vot, din partea Deliei, astfel că nu a trecut în a doua etapă de vot.  

Marius Coandă (Sică) a fost unul dintre cei trei concurenți care au participat la finala iUmor de la distanță, în cazul său, din Anglia. Din sufrageria casei a făcut un număr de pantomimă ce a trecut prin istoria cinematografică și a primit toate cele trei voturi ale juraților. ”Numărul lui mi s-a părut foarte potrivit în acest context”, a spus Sică.   

Paul Diaconescu, cel recunoscut pentru faptul că nu își termină glumele, i-a captat coplet atenția Deliei în finala iUmor. ”A spus exact așa cum simt eu lucrurile! Eu mă simt eliberată și ce ai făcut tu mi s-a părut extrem de educativ”, a spus Delia, în timp ce Mihai Bendeac a mărturisit că l-a ascultat ”ca prostul”. Paul l-a convins chiar și pe Cheloo, așa că a primit cele trei voturi pentru a trece în etapa următoare.

Alina Rîbu a urcat pentru a doua în viața ei pe scenă direct în finala iUmor a sezonului numărul opt și a reușit să o facă și de această dată cu succes, în ciuda faptului că prima sa reprezentație i-a atras mult bullying în sfera online. ”Sunt impresionat! E deșteaptă domnule!”, a mărturisit Cheloo. Iar versurile sale au primit trei like-uri, așa că Alina a intrat la votul public fără emoții.

            Decoratorul de torturi și luptătorul în cușcă Anghel Constantin nu s-a ridicat la nivelul finalei, au considerat de această dată jurații. ”Există genul de concurenți care vin o dată și gata! În audiții ai venit cu ceva nou, de această dată nu ai mai avut elementul surpriză”, a spus Delia.

Cristina Garcia și-a petrecut perioada de pandemie alături de familia sa în Franța, astfel că pentru finală a pregătit un număr înregistrat cu ajutorul lor, în garajul părinților. ”A fost spectaculos, dar nu a avut nimic adaptat pentru această emisiune”, a spus Mihai Bendeac.  Astfel, Cristina a primit doar două dintre voturi, ale Deliei și al lui Mihai Bendeac.

Devenită cunoscută pentru umorul său negru, Teodora Nedelcu a dezvăluit în finala iUmor o altă față a sa, aceea de animator la petreceri de copii. Teodora nu i-a dezamăgit însă pe Delia, Bendeac și Cheloo, ci s-a dovedit a fi o prințesă la fel de macabră cum au cunoscut-o prima dată, așa că aproape că a zâmbit atunci când a primit cele trei voturi ale juraților. 

Blocat în Italia de la începutul pandemiei, Adrian Stoica a făcut totuși reprezentația de finală în curtea casei, alături de cățelușii săi. ”Am repetat în sesiuni scurte de 3-4 minute, pentru că altfel nu se mai bucură de număr, devine stresant pentru ei, nu mai are farmecul de a face ceva împreună”, a spus grijuliu Adrian, care a primit doar două voturi din partea juraților.  

Petre Dănuț Irinel a reușit să ajungă în finala iUmor după ce a câștigat semifinala acestui sezon și a plecat cu așteptări foarte mici. ”Scopul meu este să ies viu d epe scenă. Dacă iau două voturi în finală scap onorabil”, a spus Petre. Le-a primit însă pe toate trei, plus laudele lui Cheloo și ale Deliei.

Sursa:Kantar Media

   

Copyright:ARMADATA S.R.L.

   

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Perioada 6 iunie 2020

   

 

×