x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Ediția specială Neatza cu Răzvan și Dani, cu Florin Piersic, lider de piață

Ediția specială Neatza cu Răzvan și Dani, cu Florin Piersic, lider de piață

05 Mar 2019   •   17:42
Ediția specială Neatza cu Răzvan și Dani, cu Florin Piersic, lider de piață

Ediția de luni dimineață a celui mai iubit matinal, Neatza cu Răzvan și Dani, a surprins cu un invitat cu totul și cu totul special. Florin Piersic a acceptat invitația de a depăna amintiri alături de Răzvan și Dani, iar show-ul a fost urmărit de peste jumătate de milion de români, dornici să afle detalii inedite din viața marelui actor. Aflat pentru prima dată în platou, emblema cinematografiei românești a povestit despre debutul său în teatru, întâmplările amuzante petrecute de-a lungul unei cariere fără egal și a recitat, în direct, cu ochii în lacrimi, câteva versuri pentru mama unei telespectatoare ce s-a înscris în competiția „Sărut-mâna, mamă!". „Pentru Florin Piersic am o dragoste eternă”, a spus tânăra emoționată, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Luni, 4 martie, matinalul de la Antena 1 a adunat în faţa micilor ecrane aproape 570.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de aur, de la 08:22. La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, în intervalul 08:01 – 12:00, show-ul a înregistrat o audienţă medie de 2,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,1%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra doar 1,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,6%.

Clasamentul s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 clasându-se pe primul loc în topul audienţelor în intervalul de difuzare al emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, cu o audienţă medie de 2,7 puncte de rating şi 19,2% cotă de piaţă.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 4 martie 2019

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic