x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Ediții speciale de Paşte la Antena 1

Ediții speciale de Paşte la Antena 1

24 Apr 2019   •   15:59
Ediții speciale de Paşte la Antena 1

De Paște, Antena 1 a pregătit ediții speciale și programe pentru toate gusturile și toate categoriile de public. Sub sloganul „Cu Antena 1, de Paște, ai liber la sãrbãtoare!”, postul le aduce telespectatorilor patru zile cu programe speciale.

 

Vineri şi sâmbãtã, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza mini seria „Iisus din Nazareth”, producţie realizatã de Franco Zeffirelli, ce prezintã viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Realizat la cererea Papei Paul al VI-lea, acest film se bucurã de un real succes, fiind tradus în numeroase limbi. Sâmbãtã, de la 23:45, Antena 1 transmite Slujba de Înviere de la cea mai veche bisericã din Bucureşti – Biserica Sfântul Anton – Curtea Veche.

În prima zi de Paște, de la ora 20:00, la Antena 1 comedia atinge cote alarmante cu cel de-al doilea episod Liber ca pasãrea cerului. Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră  într-o mare încurcătură în cel de-a doilea episod al serialului de comedie. În urma afacerii cu ''apa  sfințită'', Orlando și Ducu au călcat peste interesele mafiotului Ivașcu, interpretat de Răzvan Vasilescu. De aceea, oameni periculoși vor să-i elimine. Cum vor ieși din încurcătură Ducu și Orlando și ce se va întâmpla atunci când Stela îl va revedea, după mulți ai, pe băiatul pe care-l plăcea în copilărie, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi în cel mai nou episod Liber ca pasărea cerului. Distracţia continuã la Antena 1 de la 21:00 cu premiera pe tv a comediei Baywatch (SUA, 2017), regizatã de Seth Gordon şi bazatã pe serialul de televiziune cu acelaşi nume.

            În a doua zi de Paşte, de la ora 08:00, cea mai energică echipă de matinali, "Neatza cu Rãzvan şi Dani” îşi invitã telespectatorii să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduț, Ramona, Amalia și Cătălin Oprișan încă de la prima oră a dimineții, într-o ediție în care spectacolul, invitații de seamă, jocurile caracteristice și bucatele tradiționale nu vor lipsi. Anda Adam alături de fetița ei, Evelin, trupa Mandinga, Elena Gheorghe și Richy B sunt doar o parte dintre artiștii care vor da startul unui show special, în care voia bună, atmosfera caldă și tradițiile vor fi ingredientele principale. De la muzică la umor, gașca celor mai iubiți matinali le va pregăti invitaților tot soiul de competiții amuzante, în spiritul zilei de sărbătoare, în care Răzvan și Dani se vor întrece chiar cu vedetele prezente în platou.Vlăduț invită telespectatorii la masa de Paște cu bunătăți românești, de la drob, cozonac, pască, la ouă încondeiate și rețete speciale cu care îi va răsfăța pe toți musafirii casei. Pentru că este primăvară, sărbătoarea va continua și în afara platoului, acolo unde gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani” va organiza o masă tradițională îmbelșugată.

            De la 17:00, din platoul emisiunii Acces Direct prezentate de Cristina Cioran, artiștii de comedie Vasile Muraru şi Valentina Fătu vor aduce în casele românilor multe reprize de umor care vor stârni hohote de râs. În aceeași ediție, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi secretele familiei lui Andrei Ştefănescu. Celebrul tătic va veni în platoul Acces direct cu fiul lui, Ayan, şi cu frumoasa lui iubită, Antonia. Și tot luni, interpretul de muzică populară Gelu Voicu, tată a trei copii, îi va aduce în fața reflectoarelor pe copiii săi şi va povesti cum este viaţa în cinci. Momentele muzicale ale ediției vor fi susținute de artiști îndrăgiți, precum Cornelia şi Lupu Rednic.

            De la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmãri cea de-a doua ediţie Insula Iubirii, ediţie care va aduce şi cel mai şocant moment pe care insula l-a trăit până acum: prima cădere în ispită la doar cinci ore de la despărțirea de iubită! Dacă pentru cele patru fete, care au ajuns pe Insula Iubirii în cel de-al cincilea sezon, acceptarea se face cu pași mici și temători, pentru partenerii lor rămași singuri în resorturi alături de Dana, Maria, Nico și Bianca, ispita a însemnat îmbarcarea spre fantezie! Cine este concurentul care a declanşat alarma, şi cum va reacționa iubita sa la vederea imaginilor, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

            Marți, 30 aprilie, vedetele se confesează la Acces Direct. Într-un interviu emoţionant, celebra cântăreață Anastasia Lazariuc vorbeşte despre viaţa ei aşa cum n-a mai făcut-o până acum. Despre cum e să creşti într-o casă cu 11 fraţi, despre întâlnirile de familie de la care celebrul Ion Ţiriac nu lipseşte niciodată, dar şi despre prima şi ultima sa iubire, telespectatorii vor afla chiar de la cunoscuta artistă. În aceeași ediție, Daniela Gyorfi mărturisește ce înseamnă Paştele pentru ea: întoarcerea la copilărie şi la cea care i-a fost icoană, mama ei, Anica. De asemenea, Daniela vorbește despre cea care îi dă acum putere să meargă mai departe şi să zâmbească în fiecare zi, fetița ei, Maria. La cei 8 ani ai săi, Maria reuşeşte să își surprindă zilnic mama cu talente ei ascunse, dar şi cu o înţelepciune formidabilă. Marți, la Acces direct, Maria îi ia mamei sale un interviu incendiar. Cum se va descurca Daniela Gyorfi, telespectatorii vor vedea marți, de la ora 17:00.

            În a treia zi de Paşte, cea mai iubită emisiune culinară, Chefi la cuţite revine la Antena 1, de la 20:00, cu un sezon special dedicat familiilor si schimbã structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cei mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, unde au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

×