x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Jurat X Factor, operat de urgenţă. „Ar fi putut să rămână pentru restul vieții într-un scaun cu rotile”

Jurat X Factor, operat de urgenţă. „Ar fi putut să rămână pentru restul vieții într-un scaun cu rotile”

09 Aug 2020   •   22:20
Jurat X Factor, operat de urgenţă. „Ar fi putut să rămână pentru restul vieții într-un scaun cu rotile”

Simon Cowell s-a accidentat în timp ce testa o bicicletă electrică în Malibu. Celebrul jurat de la "X Factor" şi "America's Got Talent" şi-a rupt spatele.

Simon Cowell şi-a rupt spatele, după ce a căzut de pe noua sa bicicletă electrică, în curtea casei sale din Malibu, scrie BBC.

Celebrul jurat de la „X Factor” şi „America's Got talent”, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Conform The Sun, juratul din „X Factor” și „America’s Got Talent” a fost operat timp de șase ore, iar rănile a fost la 1 cm distanță de coloana vertebrală. „Ar fi putut să rămână pentru restul vieții într-un scaun cu rotile”, a transmis o sursă despre bărbatul de 60 de ani.

Fiul lui Cowell, Eric, și fiul partenerei Lauren Silverman, Adam, au fost de față când Simon s-a dat peste cap și a căzut cu spatele pe ciment, în casa lor din Los Angeles.

Simon urma să apară ca jurat în show-urile live ale celui mai recent episod America's Got Talent, care va începe săptămâna viitoare.

Simon Cowell are o avere uriaşă estimată la 600 milioane de dolari.

Cowell, gazda show-ului „America's Got Talent”, are un fiu în vârstă de 6 ani, împreună cu Lauren Silverman.

Luna trecută, magnatul a semnat un acord cu Sony Music Entertainment.

Prin urmare, Sony Music va ceda toate acţiunile deţinute asupra studioului de înregistrări Syco pentru 50% din acţiunile unui proiect mai larg. Anul trecut, Cowell a anunţat că va lansa propriul concurs.

Simon este proprietarul casei de discuri şi de televiziune Syco care deţine drepturile de autor asupra câtorva dintre interpreţii descoperiţi în concursurile jurizate de el.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: simon cowell