x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi

Mesaj emoționant pe Marele Zid, ce îi lasă pe concurenți în lacrimi

12 Sep 2019   •   17:17
Mesaj emoționant pe Marele Zid,  ce îi lasă pe concurenți în lacrimi
Sursa foto: Amer Shanabli

,,The Wall - Marele Zid” a dovedit că poate schimba destinul concurenților, dar nu înainte de a-i trece prin toate stările posibile. De la extaz, la agonie, echipa din această seară ce se va lupta cu imprevizibilul va începe competiția cu ochii în lacrimi, în show-ul difuzat pe Antena 1 imediat după serialul Sacrificiul. Un mesaj emoționant va fi proiectat pe Marele Zid chiar înainte ca jocul să ia amploare, iar încurajările vin din partea unei persoane dragi, ce nu a putut să le fie alături din public.

Ana și Ciprian Haidău s-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale, însă în doar trei luni au devenit soț și soție. Au o chimie extraordinară, iar greutățile pe care le-au înfruntat împreună nu au făcut decât să îi apropie. După moartea mamei, Ana a rămas singurul sprijin pentru sora sa mai mică, Adela, iar soțul său a preluat la rându-i această responsabilitate: ,, Încă de la început am considerat-o pe Adela ca parte din familie mea, e ca sora mea mai mică. Merită tot sprijinul meu și vreau să o ajut să ajungă unde își dorește.”. Din Anglia, Adela va fi chiar cea care le transmite un mesaj special, iar reacțiile concurenților vor fi pe măsură.

Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii, îi caracterizează drept o echipă optimistă și luptătoare. În ciuda faptului că s-au lovit de multe obstacole în viață, diseară vor să demonstreze că o atitudine de învingător poate atrage de la sine un final fericit. Familia Haidău își dorește să investească posibila sumă câștigată în tratamentul fetiței lor, care în primele luni de viață s-a confruntat cu o problemă de sănătate: ,,Amelia a fost diagnosticată de la naștere cu hipoacuzie profundă bilateral, pe scurt...nu aude.”. După ce au investit într-un aparat auditiv și au apelat la nenumărate ore de terapie, Ana și Lucian au reușit să îmbunătățească starea fetiței, iar lupta lor cu Marele Zid, va fi de fapt o luptă pentru Amelia: ,,Planul este să îi oferim Ameliei un viitor cât mai bun. Orice lucru infim contează pentru ea enorm de mult și o ajută în dezvoltare.

Diseară pe Antena 1, după serialul Sacrificiul, noua ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” va începe cu proba Căderii Libere, misiune ce descrie perfect natura acestui joc. Cei doi concurenți și-au propus să dea răspunsuri cât mai bune, să lase intuiția să îi ghideze și să facă alegeri cât mai inspirate, pentru că parcursul lor în platou le-ar putea îmbunătăți viitorul: ,,Vreau să mă distrez cu zidul! Însă indiferent de ce se va întâmpla, acest joc ne va întări. Totul va ieși foarte bine, noi oricum suntem niște câștigători.

 

 

×