x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Mukinka este câștigătorul sezonului 7 iUmor. Finala iUmor, lider detaşat de audienţã

Mukinka este câștigătorul sezonului 7 iUmor. Finala iUmor, lider detaşat de audienţã

14 Dec 2019   •   11:09
Mukinka este câștigătorul sezonului 7 iUmor. Finala iUmor, lider detaşat de audienţã

Mukinka a câștigat marea finală a sezonului 7 iUmor, finală în care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul său, ca ulterior, votul publicului să îl desemneze câștigătorul iUmor sezonul 7! Tot publicul a desemnat şi emisiunea ca lider detaşat de audienţã, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregii ţãri.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, finala iUmor, difuzatã asearã în intervalul 19:59 – 00:48, s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV, ce asearã difuza Vocea României ocupa poziţia secundã, cu o medie de 6.2 puncte de rating şi 20.1% cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivelul întregii populaţii a țării, finala show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a înregistrat o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 17% cota de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV cu 6.1 puncte de rating şi 15.4% cotã de piaţã. În minutul de aur, 21:18, peste 1.8 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Mukinka Chibanga, tânărul de origine africană ce a adus în audiții la iUmor un număr de stand-up despre tradiţiile de nuntă şi botez din ţara noastră i-a cucerit din prima pe Delia, Cheloo și Bendeac, dar şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finală a acestui sezon.

În numărul din finală a mixat în stand-up său limba engleză cu limba română, a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua de nume “Numele meu este Mukinka. Și eu primesc urări de <>, dar de Black Friday”, despre cum este văzut un străin de culoare în România, care sunt reacțiile lor și cum a reușit să se acomodeze cu obiceiurile noastre.

Lucrurile ciudate sau amuzante despre poporul român incluse de Mukinka pe scena iUmor, au fost foarte apreciate de juriu, în special de Cheloo: “Eu sunt șocat de cât umor are acest băiat! Este un om vesel, inteligent, care chiar știe să construiască un număr de stand-up folosind probleme, defecte, lucruri amuzante de la un popor cu care nu are legături de sânge sau culturale. El este nou venit în această țară, a luat tot ce este mai dement și le-a pus în două numere de stand-up”.

Mihai Bendeac l-a aplaudat și el în picioare și i-a prevăzut un viitor fantastic: “Ai o siguranță de sine extraordinară, pare că faci asta de o viață. Îți doresc să ajungi să faci stand-up internațional, să nu te îndoiești vreodată că nu ai putea reuși asta. Ai avut o seară magică!”

Cei 12 finaliști care și-au disputat marele premiu de 20.000 euro în sezonul 7 au fost: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrik Cottet.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 13 decembrie 2019

 
×
Subiecte în articol: finala iumor