x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Record de audiență pentru “Xtra Night Show”. Emisiunea prezentată de Dan Capatos, lider incontestabil pe toate segmentele de public

Record de audiență pentru “Xtra Night Show”. Emisiunea prezentată de Dan Capatos, lider incontestabil pe toate segmentele de public

27 Mar 2019   •   09:04
Record de audiență pentru “Xtra Night Show”.  Emisiunea prezentată de Dan Capatos, lider incontestabil pe toate segmentele de public

Emisiunea prezentată de Dan Capatos, „Xtra Night Show”,  a fost luni seara lider incontestabil de audiență. Show-ul a înregistrat un record de audiență pe segmentul de public 18-49 Urban, la nivelul cotei de piață, și a avut cele mai mari cifre de audiență de la lansare.

Așadar, ediția „Xtra Night Show” în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de invitații Ana Morodan, CRBL și Oase, a adunat în fața micilor ecrane 838.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:39.

La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat un record de audiență pe acest segment de public, la nivelul cotei de piață, și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,6 puncte de rating și o cotă de piață de 27%, urmată de Pro TV, cu 3 puncte de rating și 18,1% cota de piață și de Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,7% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,3 puncte de rating și o cotă de piață de 17%, urmată de Pro TV, cu 2,4 puncte de rating și 12,4% cota de piață și DigiSport 1, cu 1,9 puncte de rating și 9,8% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,9 puncte de rating și 16,2% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,7 puncte de rating și 15% cota de piață, și Kanal D, cu 2 puncte de rating și 11,4% cota de piață.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Dan Capatos a continuat asearã, la „Xtra Night Show”, seria imaginilor nedifuzate din „Asia Express – Drumul Elefantului”. Campionul nopţilor albe a început emisiunea cu o serie de momente în exclusivitate din aventura incredibilã trãitã de vedete pe continentul asiatic. De la certurile dintre Ruby şi Robert, provocate de tensiunea acumulatã pânã la acest moment în cadrul show-ului, la tertipurile la care au recurs George Vintilã şi Şerban Copoţ pentru a primi ceva de mâncare, şi, desigur, la accidentarea lui Oase, provocatã de Ana Morodan, toate au fãcut deliciul telespectatorilor.

În scurt timp, Ana Morodan, dar şi CRBL şi Oase i s-au alãturat lui Dan Capatos în platoul „Xtra Night Show”, cu dezvãluiri în exclusivitate despre momentul accidentului. “Drumul meu spre casã începea sã se întrevadã!”, a mărturisit CRBL. Care va fi parcursul lor în competiţie, ţinând cont de starea fizicã a lui Oase, telespectatorii vor putea urmãri duminicã, luni şi marţi, de la 20.00, la Asia Express.

 

 

Sursa:Kantar Media                          

Copyright:ARMADATA S.R.L.                           

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National                           

Perioada 25 martie 2019            

                       

 

×
Subiecte în articol: Xtra Night Show dan capatos