x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express

Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express

23 Apr 2020   •   17:53
Record de trafic pe AntenaPlay, cu finala Asia Express

AntenaPlay - cea mai perfomantă platformă de conținut video din România, cu peste 2 milioane de utilizatori activi, a înregistrat un record de trafic la vizionarea finalei Asia Express – Drumul Comorilor în online.


            Momentul de vârf a fost înregistrat foarte aproape de finalul ediției, când consumul de bandă internet a depășit 58 Gb livrați pe secundă. Finala Asia Express a fost urmarită de un număr de peste 67.000 de utilizatori, atât pe calculatoare, cât în special pe aplicaţiile AntenaPlay de pe diverse dispozitive: televizoare smart, telefoane si tablete. Aceastã audienţã este în continuă creștere, iar cei care nu au putut urmări finala în timp real o pot urmari integral în sistem Video on Demand, fără reclame. Pentru cei care nu au urmãrit Asia Express – Drumul Comorilor, sezonul integral, poate fi vizionat online pe AntenaPlay.

 
            De la design user-friendly, la software și infrastructura de distribuție, AntenaPlay este dezvoltată integral de echipa Digital Antena TV Group, care a reinventat mereu platforma pentru abonaţii sãi şi a adus noi funcţii pentru o simplificare a experienţei de vizionare. Pe lângã aplicaţiile Smart TV, Android şi iOS, AntenaPlay a fãcut pasul recent şi către dispozitivele Chromecast şi AirPlay.  AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră.

×
Subiecte în articol: Asia Express AntenaPlay