x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență în toată țara

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență în toată țara

13 Oct 2019   •   12:26
Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență în toată țara

Cea de-a șasea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Grigore Gherman, cu o transformare în Tarkan, a fost aseară lider de audiență în toată țara.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane 1.569.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:58.

Așadar, la nivel național, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (19:59 – 23:09) o audiență medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3% urmată de Pro Tv cu 6,5 puncte de rating și 16,2% cota de piață și Romania TV cu 4,2 puncte de rating și 10,5% cota de piață.

Sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au readus pe scena transformărilor pe cei de la N&D, adică Nick și Delia, cu piesa „Vreau să plâng”, filipineza Bella Santiago i-a emoționat pe toți interpretând în românește piesa „Iartă”, exact așa cum a făcut-o odinioară Mihaela Runceanu, iar Ada și Cornel Palade le-au reamintit tuturor un moment de referință al travestiului românesc de altădată, transformați în Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Cezar Ouatu și Șerban Copoț au fost Kenny Rogers și Lionel Richie și au interpretat “Lady”, una dintre cele mai frumoase melodii din toate timpurile pe care un bărbat o poate fredona sau dedica unei femei, Sorana Darclée Mohammad a cântat “Iguana”, un hit din 2019 lansat de Inna, Monica și Alexandru Anghel  i-au imitat pe uriașii Tom Jones și Ella Fitzgerald, iar Diana Matei a fost pentru o seară marea cântăreață portugheză Amalia Rodrigues.

Cea mai bună transformare a galei a fost desemnată cea realizată de Grigore Gherman, care a făcut spectacol în ritmuri orientale și cu mișcări iscusite din buric a la Tarkan.

Invitatul special al acestei ediții a fost Liviu Teodorescu, câștigătorul celui de-al nouălea sezon al show-ului, care le-a reamintit iubitorilor acestei emisiuni momentul muzical din opera rock Jesus Christ Superstar cu care a făcut istorie. Momentele coregrafice ale galei au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Sursa:Kantar Media         

Copyright:ARMADATA S.R.L.         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group             

Analiza este facuta pe target-ul National             

Perioada 12 octombrie 2019      

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!