x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

20 Oct 2019   •   11:00
Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a șaptea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cu o transformare în Linda Ronstadt și Aaron Neville, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.6 milioane  de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:44.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:14) o audiență medie de 6.7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.7% urmată de Pro TV, cu 5.1 puncte de rating și 13.3% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 17.7% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 5.4 puncte de rating și 13.2% cota de piață.

Așadar, sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, frații Alex și Monica Anghel au imitat un clasic al hip-hopului românesc, Tataee, de la BUG Mafia, și o voce mare, fostă concurentă a show-ului, Feli, cu piesa “Să cânte trompetele”, Bella Santiago a făcut un travesti de 24 de karate - Bruno Mars, în timp ce Ada și Cornel Palade au întruchipat pentru câteva ore un cuplu inedit format dintr-o celebră italiancă născută la Paris, Caterina Valente, și unul dintre cei mai mari gentlemani ai showbiz-ului mondial, Dean Martin.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au cântat o versiune românească a celebrei melodii grecești “Palamakia”, transformați în Carmen Șerban și Ionuț Galani, Diana Matei l-a imitat cum a putut mai bine pe Pepe, unul dintre campionii acestui show, Sorana Mohamad a fost Shantel, un german cu origini bucovinene care a devenit celebru pentru remixarea originală a muzicii Balcanilor, iar Grigore Gherman a îmbrăcat din nou costumul popular, de data aceasta însă pentru un travesti, ca să fie doamna Laura Lavric. Și nu mică i-a fost surpriza când a văzut-o pe celebra interpretă de muzică populară moldovenească urcând pe scenă alături de el.

Cea mai reușită transformare a serii a fost desemnată cea realizată de duetul Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care i-au imitat pe Linda Ronstadt și Aaron Neville, cu un evergreen al anilor ’90.

Invitatul special al galei a fost Jorge, supranumit deja regele travestiurilor românești și câștigător al celui de-al doilea sezon al show-ului. Acesta a încalțat din nou pantofii cu toc înalt ca să le reamintească tuturor una dintre cele mai spectaculoase transformări ale sale, bulgarul Azis.

Momentele coregrafice ale show-ului au fost realizate, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica.

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 19 octombrie 2019

 

 

×