x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţã la nivelul publicului comercial

Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţã la nivelul publicului comercial

12 Iun 2019   •   17:14
Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţã la nivelul publicului comercial
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Emoţii mari pentru cele trei familii care au intrat aseară, alături de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuţite, în ultimul battle al sezonului special. Războiul culinar a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat aceastã ultimã etapã, asigurându-i chefului douã echipe în marea finalã a show-ului. Telespectatorii au urmãrit în numãr mare ultimul battle al sezonului special, emisiunea impunându-se ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial.

            Astfel, Antena 1 a înregistrat asearã, în intervalul de difuzare Chefi la cuţite (20:00 - 23:09) la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, un rating mediu 6.6 puncte şi 20.7% cotã de piaţã, poziţia secundã fiind ocupatã de Pro TV cu 6.3 puncte de rating şi 19.7% cotã de piaţã. Peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmãreau asearã, în minutul de aur, 21:43, confruntarea dintre cei trei chefi, pentru un loc în marea finalã a show-ului.

            În prima probă de marţi seară, familiile au fost provocate să pună în faţa juraţilor, dar şi a marii familii Neatza cu Rãzvan şi Dani prepapate specifice unei zi de naştere în familie, demne de standardul dish-urilor Chefi la cuţite. În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților. În ciuda lipsei de experiență din bucătărie, aceștia au reușit să pună în fața juraților preparate gustoase, bucurându-se de aprecierea celor ce le-au degustat. Echipa mov, condusă de chef Sorin Bontea, s-a clasat pe primul loc, motiv pentru care au câștigat avantajul de a continua lupta în duelul eliminatoriu în formație completă.

              Proba duelului le-a impus concurenţilor sã gãteascã douã feluri de mâncare, unul la alegere şi unul în care a existat un ingredient impus – baconul, având la dispoziţie 60 de minute.De data aceasta chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au fost cei care au avut un cuvânt de spus.

                Finalul serii a strălucit şi de aceastã datã în culoarea roşie, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Crudu, fiind ultima echipã care se calificã în finala sezonului special Chefi la cuţite, difuzatã marţea viitoare, de la 20:00, la Antena 1. Astfel, în marea finalã, Chef Scãrlãtescu va avea doi aşi în mânecã: familia Binh şi familia Crudu, în vreme ce Florin va concura alãturi de familia Tiugã pentru titlul şi premiul de 10.000 de euro. „Supãrat, supãrat sunt doamne iarãşi supãrat”, a glumit chef Bontea pe note muzicale, continuând: „Pânã acum nu mi s-a mai întâmplat sã nu am om în finalã. Nu ştiu ce sã fac!”. Cum se vor descurca cele trei echipa dar şi cine îşi va adjudeca titlul şi premiul de 10.000 de euro, telespectatorii vor putea afla urmãrind marea finalã a sezonului special Chefi la cuţite, difuzatã marţea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 11 iunie 2019

 

 

×