x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”

Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”

07 Mar 2017   •   15:25
Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost vizitați în culise de Mihai Bendeac, care i-a surprins cu motivul vizitei sale. Mama actorului este fan al emisiunii „Chefi la cuțite” și, fiind colegi de studiouri, Mihai nu a stat pe gânduri și a făcut o vizită în platoul bucătarilor pentru a-i ruga pe aceștia să îi transmită un mesaj la telefon mamei sale. Așa se face că cei trei simpatici bucătari au stat de vorbă cu mama lui Mihai și s-au amuzat teribil împreună cu colegul lor. Cum a decurs întreg dialogul, telespectatorii Antena 1 află în ediția „Chefi la cuțite” de marți, 7 martie, de la 20.30.

Mihai a ținut să își întrebe mama care dintre cei trei chefi este preferatul ei și cine și-ar dori să câștige acest sezon, iar răspunsul ei a stârnit hohote de râs: toți trei sunt la fel de simpatici și plăcuți, dar dacă e musai să aleagă, atunci îl alege pe chef Scărlătescu. Ce alte glume a făcut Mihai Bendeac în culisele „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Și tot azi, chef Scărlătescu are parte de o ofertă surprinzătoare din partea unei concurente: Diana crede că între ei doi este chimie și îi propune să facă împreună 6 copii! Asta spre amuzamentul juraților, mai ales că chef Bontea și chef Scărlătescu îi vor spune domnișoarei că este prima concurentă deschisă la înțelegerea lor, aceea de a-i găsi nevastă colegului burlac. Iar Lucian Isar îi va amuza teribil pe cei trei jurați cu apariția sa total neașteptată: vine îmbrăcat în port popular de femeie, cântă și spune glume și vrea să-i impresioneze. Din aceeași ediție nu vor lipsi un bucătar care vine dintr-un restaurant cu 2 stele Michelin, un Italian get-beget, dar și un bucătar din Marea Britanie cu o farfurie impresionanată de mousse învelit în fum!       

×