x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, suspendat de tavan minute în şir

Mihai Bendeac, suspendat de tavan minute în şir

14 Mar 2016   •   21:45
Mihai Bendeac, suspendat de tavan minute în şir

Primăvara aceasta, Antena 1 pregăteşte telespectatorilor nu doar o ofertă extraordinară  de programe şi emisiuni, ci şi o grafică nouă, la filmările căreia au participat toate vedetele postului, sub coordonarea echipei de producţie Antena Group. În cele peste 60 de ore de filmare propriu-zisă, fiecare vedetă a avut de dus la bun-sfârşit un scenariu bazat fie pe formatul emisiunii pe care o prezintă, fie pe abilităţile personale. Deşi s-a lucrat la foc automat, distracţia şi-a găsit şi ea locul pe platoul de filmare.

Una dintre cele mai „chinuite” vedete din cadrul acestei producţii a fost Mihai Bendeac. Pentru momentul său, unul, aşa cum era de aşteptat, cu final neaşteptat, actorul a fost nevoit să filmeze minute în şir, suspendat de tavan. Şi pentru că şi-a dorit ca totul să fie perfect, Mihai Bendeac a cerut să fie ridicat de nu mai puţin de 8 ori.

 Răzbunare sau nu, de o astfel de filmare a avut parte şi unul dintre colegii săi de la „În puii mei!”, actorul Vlad Drăgulin. Alături de Mihai Bendeac, Vlad a filmat un scheci inspirat din super-producţia cinematografică „Singur acasă”.

Super-comedia revine din 16 martie, de la 20:30, la Antena 1. Cele mai vizibile personaje ale momentului se reîntorc pe micile ecrane pentru un nou sezon al show-ului „În puii mei!”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”. În fiecare seară de miercuri, telespectatorii sunt aşteptaţi din nou la o porţie sănătoasă de râs alături de îndrăgitele personaje ale emisiunii, dar şi de o serie de personaje noi, cu poveşti cel puţin la fel de savuroase şi amuzante ca cele din sezoanele anterioare.

×
Subiecte în articol: mihai bendeac