x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniel în Men's Health

Daniel în Men's Health

de Catalina Iancu    |    13 Sep 2009   •   00:00
Daniel în Men's Health

Românul Daniel Ciobanu este singurul model din toată Asia care a apărut de trei ori pe coperta Men's Health. Aceasta atât datorită aspectului fizic "constant" pe care l-a afişat până acum, dar şi numelui creat în industria modelingului asiatic.



De această dată, pentru coperta din luna septembrie 2009, a fost solicitat pe când se afla în Shanghai, unde a avut numeroase joburi. Printre acestea, catalogul de toamnă-iarnă pentru Pierre Cardin, câteva cataloage pentru ţări din Europa de vest şi o campanie pentru cel mai mare producător de lenjerie intimă din China cu care colaborează toate marile case de modă. "Am zburat în Singapore pentru shooting din Hong Kong, unde am avut următorul contract. Deşi piaţa a fost destul de afectată de criza financiară, sunt foarte mulţumit de joburile pe care le-am avut aici, mai ales că am reuşit să trec în CV încă o campanie pentru firma de produse electrice din US, Emerson, unde sunt imaginea în toată Europa şi America de Sud şi Centrală pentru doi ani, companie care este conform Fortune 500 pe locul 94 în topul celor mai mari corporaţii din US".

Pe lângă aspectul fizic, mai este un motiv pentru care modelul român a fost ales pentru al treilea an consecutiv să apară pe coperta revistei amintite: impactul pe care l-a avut cea de a doua copertă. Conform spuselor directorului revistei, publicaţia s-a vândut ca "pâinea caldă".

Totuşi, cea mai mare realizare de anul acesta este pentru Daniel "faptul că am reuşit să o aduc pe mama în Asia, să-i arăt toate locurile minunate pe care le-am vizitat şi să-mi cunoască «familia de aici». Deşi a venit doar pentru trei săptămâni, sper să reuşesc să o duc pe lângă Hong Kong în Macau, să vadă spectacolul de la Cirque du Soleil. La începutul lunii septembrie vom zbura în Singapore, unde va avea frumoasa surpriză să mă vadă pe coperta Men's Health, având în vedere că va fi pe piaţă până la sfârşitul lunii amintite, iar de acolo o voi duce şi în Kuala Lumpur (Malaysia) şi sper şi Cambodgia, în Siem Reap, să vadă Angkor Wat (unul dintre cele mai semnificative temple budhiste din secolul 14)".

Din Singapore, Daniel va pleca pe un nou continent, Africa, mai exact Africa de Sud - Cape Town. Unul dintre visurile sale este să-şi continue călătoria în jurul lumii. Şi-a propus ca până la vârsta de 30 de ani să ajungă pe toate continentele. "Nu ştiu dacă am să reuşesc să ajung în Antarctica, dar pe restul cu siguranţă... îmi doresc să vizitez cât mai multe ţări. Aceasta este cea mai mare bogăţie pe care o am şi indiferent câţi bani aş câştiga cu siguranţă toată viaţa am să trăiesc la fel de simplu ca şi acum şi voi urma regimul vegetarian şi filosofia de viaţă tao-budhistă, filosofie care mi-a oferit o «nouă viaţă», o viaţă în care am dobândit cele mai preţioase comori pe care le poate avea o persoană pe acest pământ: pace în suflet, dragoste în inimă şi sănătate în trup. Singurul «lux» pe care mi-l doresc în viaţă este să reuşesc să vizitez cât mai mult dintre ţările de pe acest pământ şi să cunosc cât mai multe civilizaţii şi noi culturi", ne-a declarat cunoscutul manechin.

×
Subiecte în articol: antimonden