x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 9 fotbalişti care sunt bogaţi dinainte să devină celebrii

9 fotbalişti care sunt bogaţi dinainte să devină celebrii

11 Sep 2018   •   17:13
9 fotbalişti care sunt bogaţi dinainte să devină celebrii

Fotbalul este un sport care aduce mulţi bani, iar numele mari din industrie, precum Cristiano Ronaldo sau Wayne Rooney, dovedesc acest lucru, după cum notează The Mirror.

Cu toate acestea, nu toţi s-au îmbogăţit datorită fotbalului, ci există şi mulţi care au avut şansa de a se naşte în familii bogate.

The Mirror prezintă nouă fotbalişti care au cunoscut bogăţia încă de mici:

1. Hugo Lloris

Hugo Lloris s-a născut în Nice, iar părinţii lui sunt Luc, un investitor bancar, şi Marie, o avocată de succes. Acesta s-a bucurat de mic de o viaţă fără lipsuri.

2. Patrick Bamford

Patrick Bamford este rudă cu Joseph Bamford, fondatorul JCB. A fost la şcoli private, la lecţii de vioară şi chiar a avut şansa de a merge la Harvard, chiar dacă a respins oferta.

3. Mario Gotze

Tatăl lui Gotze este profesorul Jurgen Gotze. În prezent, acesta lucrează la Facultatea de Tehnologie din Dotmund, însă, în 1990, acesta era cercetător la departamentul de ştiinţă a calculatoarelor de la Universitatea Yale.

4. Andrea Pirlo

Andrea Pirlo este obişnuit cu banii, chiar dacă nu vorbeşte niciodată despre ei. Tatăl fotbalistului este fondatorului unei companii de oţel din Brescia, în 1982.

5. Gianluca Vialli

Gianluca Vialli a crescut într-un castel cu 60 de camere, fiind fiul unui milionar din Cremona.

6. Will Hughes

Will Hughes este unul dintre fotbaliştii care a avut şansa de a merge la o şcoală “de fiţe” din Derbyshire.

7. Robin van Persie

Robin este fiul a doi artişti. Tatăl său, Bob, este un sculptor de succes, în timp ce mama sa, Jose Ras, este designer de bijuterii.

8. Oliver Bierhoff

Oliver Bierhoff nu a dus lipsă de nimic, datorită tatălui său magnat, şef al unei companii de energie.

9. Gerard Pique

Gerard Pique, care se află într-o relaţie de lungă durată cu Shakira, s-a născut într-o familie bogată din Catalonia. Tatăl său, Joan, este un avocat de succes şi om de afaceri, în timp ce mama sa, Montserrar, este directoarea unui spital din Barcelona.

 

×
Subiecte în articol: fotbalisti bogati