x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A avut şi elicopter, dar Elena Băsescu tot n-a ajuns la prezentare

A avut şi elicopter, dar Elena Băsescu tot n-a ajuns la prezentare

de Roxana Ioana Ancuta    |    Gabriela Boeriu    |    01 Iul 2007   •   00:00
A avut şi elicopter, dar Elena Băsescu tot n-a ajuns la prezentare

Mezina preşedintelui se ocupă din nou de modă. De data aceasta, Elena Băsescu a acceptat să fie imaginea BeltArt, firmă de accesorii şi jeanşi.



Mezina preşedintelui se ocupă din nou de modă. De data aceasta, Elena Băsescu (foto) a acceptat să fie imaginea BeltArt, firmă de accesorii şi jeanşi.

Contractul semnat pe un an nu o obligă insă pe junioara Băsescu să poarte exclusiv produsele pe care le promovează. In mod normal, la prezentarea aniversară, care a avut loc sămbătă la Braşov (BeltArt a implinit 5 ani in Romănia), Elena Băsescu ar fi trebuit să fie vedeta serii.

Invitaţii se aşteptau ca bruneta să apară din moment in moment pe scenă, dar atracţia serii s-a lăsat in zadar aşteptată. Deşi organizatorii i-au pus la dispoziţie chiar un elicopter care s-o aducă in cel mai scurt timp in oraşul de la poalele Tămpei, Elena n-a putut veni. Motivul invocat fiind veşnicul: "Din cauze obiective, care au intervenit in ultimul moment, domnişoara Elena Băsescu nu a reuşit să mai ajungă la eveniment".

Spectacolul a mers mai departe cu o prezentare de modă, care a culminat cu o mireasă in negru şi un posterior revelat de dantelării tranparente, cu un dans al fachirilor şi cu un mini concert Simplu.

Prima şedinţă foto a Elenei Băsescu, in calitate de imagine a firmei pe care o reprezintă, a avut loc in natură, in Cheile Răşnoavei.

×
Subiecte în articol: basescu antimonden elena