x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - A căzut de pe scenă, din nou!

VIDEO - A căzut de pe scenă, din nou!

21 Iun 2016   •   15:16
VIDEO - A căzut de pe scenă, din nou!

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost victima unui ''mic'' accident în plin concert la Saskatoon, în ţara sa natală, la 16 iunie, în cadrul turneului mondial ''Purpose''. Tocmai terminase de interpretat o piesă şi mergea pe scenă când a dispărut brusc, căzând într-una din trapele aflate în podea.

Într-o fracţiune de secundă, interpretul piesei ''Love Yourself'' a fost literalmente ''înghiţit în subteran''. Imaginile căderii sunt impresionante, dar nici sunetele scoase de fani, numiţi Beliebers, nu sunt mai prejos!, relatează madame.lefigaro.fr.

Din fericire nevătămat, Justin s-a ridicat în câteva secunde, liniştindu-şi fanii: "Este bine că sunt la fel ca pisicile şi cad în picioare! Am fost îngrozit!, a exclamat el.

Nu este prima dată când Justin Bieber, un adevărat showman, cade în timpul unui concert. În aprilie, fanii cântăreţului au tras o mare sperietură în Kansas City, SUA, în timpul unui concert în cadrul aceluiaşi turneu. Deşi mai tânăr, fostul iubit al Selenei Gomez şi-a rupt atunci piciorul pe scenă. Ca un mare profesionist, însă, el şi-a terminat cântecul înainte de a merge în culise.

Să sperăm că următoarele prestaţii de la Paris, în 20 şi 21 septembrie, la AccorHotels Arena, se vor desfăşura fără incidente, scrie cu ironie publicaţia franceză, referindu-se doar la datele concertelor din Franţa.

Purpose World Tour a început la 9 martie şi se va încheia la 29 noiembrie, incluzând 116 concerte în total - 64 de concerte în America de Nord, 2 în Asia, şi 50 în Europa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Justin Bieber