x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A zburat in Tunisia cu bigudiuri pe cap

A zburat in Tunisia cu bigudiuri pe cap

13 Mai 2004   •   00:00

Iubita lui Bogdan Stelea se lanseaza in muzica. Iar Giulia (ex-Candy) isi incepe cariera solo. Amandoua l-au luat pe sus pe fotograful Marius Baragan, si l-au dus tocmai in Tunisia sa le faca poze pentru noile albume.

CATALINA IANCU

Timp de o saptamana, Giulia si Lili Sandu au fost imbinat utilul cu placutul. Adica si-au facut niste fotografii profesioniste si au vazut tot ce era de vazut in Tunisia. Fetele au pozat pentru copertile noilor lor albume, care vor fi lansate in aceasta vara. Agentia Kartago Tours a facut un traseu special pentru Giulia si Lili, tocmai pentru ca cele doua norocoase sa poata alege locatii cat mai exotice pentru shooting. Traseul a fost din Tunis in Hammamed, Sousse si Monastir. Peripetiile insa s-au tinut lant pentru ambele cantarete.

A lasat receptionerul cu gura cascata

Lili a ajuns in Tunisia cu o zi intarziere, pentru ca nu venea din Romania, ci din Paris. Mai tineti minte reclama cu o tanara care se spala pe cap in toaleta unui avion, iar „efectele" samponului se aud in tot aparatul de zbor? Cam asa ceva a facut si Lili Sandu. Numai ca ea n-a cerut „sampon din acela", ci a venit cu bigudiurile-n par. Asa se face ca toti pasagerii intorceau capul dupa ea. A stat asa si in avion si in taxiul care a dus-o din Tunis pana la hotelul de cinci stele Sol Azur din Hammamed. Receptionerul a fost de-a dreptul socat si i-a cerut un autograf cu ochii tinta in bigudiuri, crezand, probabil, ca asa-i moda in Romania.

Giulia a tremurat de frig

Daca Lili a venit direct din Franta, Giulia a schimbat doua mijloace de transport. A mers cu trenul de la Bucuresti pana la Budapesta, si de-acolo a luat avionul spre Tunisia. Timp de 14 ore, cat a durat drumul, fosta Bombonica a dardait de frig, fiindca temperatura a scazut brusc taman cand ea a parasit tara. Fiind primul sau zbor cu avionul, Giulia a fost atat de incantata de eveniment, incat a… adormit. Iar cosmarul frigului avea s-o urmareasca. Giulia a inceput shootingul inca din prima zi. La ora 3 dimineata era pe plaja, in costum de baie. Dar ce sa-i faci? Rabda baba la frumusete! Mai ales c-a urmat gama SPA, adica masaj, talasoterapie si bai turcesti. Ametita de aburii din baie, Giulia s-a ratacit in hotel, cerand ajutor unei cameriste, mai mult prin semne. Dar n-a rarat o plimbare prin bazarul orasului, care s-a transformat intr-o sedinta de shopping prelungita. Giulia a ramas cu ochii la incaltamintea tunisiencelor, care i-a placut in mod deosebit. Asa ca si-a cumparat pantofi, si pentru ea, si pentru mama ei, cheltuind vreo 500 de euro doar pe „mergatori". Iar ca amintire, si-a luat o narghilea. Chiar daca nu fumeaza. Cea mai mare problema a fost geamantanul Giuliei, cu 20 de tinute, pe care baietii din echipa abia au reusit sa-l care.

Lili Sandu a dat autografe pe poze cu Bogdan Stelea

Lili a facut o parte a sedintei foto pe plaja. Tunisienii care au aflat ca ea este iubita lui Bogdan Stelea, au cerut autografe pe pozele fotbalistului. Viitoarea cantareata a fost foarte incantata de faptul ca a reusit pana la urma sa aiba o saptamana in care a si muncit, dar a si vizitat multe locuri interesante dintr-o tara de pe un alt continent. Urmatoarea lor destinatie va fi, in curand, Marocul.
×
Subiecte în articol: antimonden giulia lili