x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actorii si minciunile lor minunate

Actorii si minciunile lor minunate

24 Feb 2004   •   00:00

Multe celebritati de la Hollywood si-au declarat dragostea in mod public, au fost la un pas de a-si pune pirostriile sau chiar au pasit in fata altarului, pentru ca mai apoi povestile lor amoroase sa devina istorie.

Iata ce si-au promis ani in sir, in zadar, unul celuilalt, starurile de peste Ocean. Cand Sylvester Stallone a intalnit-o in 1985, la filmarile pentru "Rocky IV", pe impozanta Brigitte Nielsen, cea care avea sa-i fie sotie la un moment dat, a declarat: "Aceasta blonda superba este un veritabil monument al feminitatii". La numai trei ani dupa aceea (cand au si divortat), Sylvester a avut "grija" sa demoleze mitul dragostei lor. Imediat dupa proces, musculosul actor nu s-a sfiit sa iasa in fata cu alte declaratii: "Dragostea te determina sa faci lucruri prostesti. De exemplu: sa te casatoresti cu cine nu trebuie!". In 1995, sageata lui Cupidon l-a lovit inca o data pe Stallone. Cea care i-a cazut cu tronc a fost manechinul Angie Everhart, despre care a spus ca este jumatatea vietii lui.

"Este min u n a t a . Este sufletul meu pereche. M i - a m gasit, in sfarsit, f e m e i a potrivita." S-a dovedit ca pasiunea pentru "femeia potrivita" l-a tinut doar doua luni, pentru ca a uitat si de logodna, si de promisiunile facute.

Brad Pitt si Gwyneth Paltrow
Un alt cuplu renumit au format Brad Pitt si Gwyneth Paltrow. Pe vremea cand se iubeau, nimeni si nimic nu parea sa poata ameninta relatia lor. Gwyneth obisnuia sa-l vorbeasca de bine in fata ziaristilor: "Brad are de toate. Este incredibil de sensibil si inteligent. Este un familist convins, un tip minunat si un domn perfect". Dar dupa ce a disparut vraja, actrita a avut grija sa vina si cu alte completari: "Relatia noastra nu era sanatoasa". Acum se pare ca amandoi si-au gasit jumatatile. Brad s-a casatorit, de cativa ani buni, cu Jennifer Aniston, iar Gwyneth este logodita cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Hugh Grant si Elizabeth Hurley
Idila dintre Elizabeth Hurley si Hugh Grant a fost mult timp subiectul preferat al publicatiilor de scandal. Se iubeau atat de mult, incat isi tot faceau planuri de nunta si visau la o familie numeroasa si frumoasa. "Nu pot sa-mi imaginez ca pot avea copii cu altcineva decat cu Hugh", spunea Elizabeth, pe vremea aceea indragostita pana peste cap de starul care a jucat in "Patru nunti si-o inmormantare". Pasiunea lor s-a stins, iar Liz a facut un copil cu altcineva (Steve Bing, un producator de film californian). In momentul de fata este logodita cu Arun Nayar, un multimilionar indian. "Nici unul dintre noi nu eram pregatiti sa avem copii. De aceea ne-am si despartit", si-a justificat Liz despartirea de actorul englez.
ROXANA I. ANCUTA


STARURI PE MAPAMOND

Liz Hurley este o mama denaturata. Avem dovada ca Liz Hurley este prea "pretioasa" ca sa-si iroseasca energia chiar si pentru propriul fiu! Impreuna cu iubitul ei, Arun Nayer, actrita s-a bucurat recent de o vacanta in statiunea de schi St. Moritz (Elvetia). L-a avut aproape si pe fiul ei, Damien, insa nu s-a obosit sa aiba grija de el, se afirma intr-un articol publicat de tabloidul "National Enquirer". Dadaca a fost cea care a trebuit sa-l care pe Damien - unul dintre cei mai grasuti bebelusi din show-biz - in susul si-n josul partiilor. Nu este pentru prima data cand Liz isi trateaza fiul cu indiferenta. (Dana Ciobanu)

Britney Spears s-a iubit cu fostul sau coregraf. Nici nu mai stim ce sa credem despre printesa muzicii pop, Britney Spears: ba e virgina, ba nu mai are loc sa treaca in agenda numele noilor iubiti. O noua aventura amoroasa ii este trecuta in cont de revista americana "Star Magazine". Fostul coregraf al lui Britney, Columbus Short, a pus "punctul pe i" in privinta relatiei pe care a avut-o cu vedeta. "Este adevarat ca m-am culcat cu Britney ", afirma Columbus intr-un interviu acordat in exclusivitate tabloidului citat. (Dana Ciobanu).

Un fotomodel vrea sa-l ia de barbat pe Michael Jackson. O tanara frantuzoaica a declarat recent ca vrea sa se marite cu Michael Jackson. Fotomodelul, in varsta de 20 de ani, a dezvaluit ca prima oara l-a intalnit pe megastarul muzicii pop la 13 ani si ca intre ei a existat "o relatie speciala". Ea face dezvaluiri incendiare, acum cand pe Jacko il paste inchisoarea. "Ne-am sarutat. Restul nu dezvalui, pentru ca tine de viata noastra privata", a declarat frantuzoaica in timpul unui show de televiziune. Intrebata daca a impartit acelasi pat cu megastarul, ea nu s-a sfiit sa spuna: "Da". "Dar ne-am uitat la filme", a completat. De asemenea, a mai recunoscut si ca s-ar casatori pe loc cu Michael. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden