x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actriţa Cate Blanchett îşi ia un an de concediu. Ce va face în această perioadă

Actriţa Cate Blanchett îşi ia un an de concediu. Ce va face în această perioadă

29 Dec 2015   •   18:18
Actriţa Cate Blanchett îşi ia un an de concediu. Ce va face în această perioadă

Actriţa australiană Cate Blanchett, deţinătoare a două Oscaruri, a decis să stea departe de platourile de filmare în mare parte din 2016 pentru a se putea dedica îndatoririlor de mamă, mai ales după ce familia ei a crescut prin adopţia unei fetiţe, Edith, relatează 'Daily Mail'.

Artista de 46 de ani şi soţul ei, scriitorul şi regizorul Andrew Upton, au deja trei băieţi - Dashiell (14 ani), Roman (11 ani) şi Ignatius (8 ani) - dar şi-au dorit de mai mulţi ani să adopte şi alţi copii.

'Te afli pe o listă şi apoi te cheamă. Nu ştii nimic despre micuţul pe care urmează să îl cunoşti', a povestit ea într-un interviu pentru revista 'Harper's Bazaar', mărturisind că se simte ca prima dată când a fost mamă. Totodată, celebra interpretă şi-a exprimat satisfacţia pentru modul 'extraordinar' în care băieţii ei şi-au primit surioara.

Deşi şi-a propus să acorde mai mult timp familiei, ea nu se va putea sustrage complet din lumina reflectoarelor, având în vedere că este deja nominalizată la mai multe premii, comentează ziarul spaniol 'ABC'.

×
Subiecte în articol: cate blanchett