x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actriţa Tili Niculae, mărturii sfâşietoare: "Scriu cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea"

Actriţa Tili Niculae, mărturii sfâşietoare: "Scriu cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea"

15 Apr 2016   •   18:06
 Actriţa Tili Niculae, mărturii sfâşietoare: "Scriu cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea"
Sursa foto: tilyniculae.eu

Tili Niculae vorbeşte cu mare durere în suflet, pe blogul personal,  despre incidentul care a zdrobit-o şi peste care nu poate trece.

Actriţa Lili Niculae a trăit cel mai mare coşmar al oricărei femei, scrie spynews.ro!


"Era 24 februarie și eram la petrecere la  Ok! – habar nu aveam de ce râdeam isteric, de ce eram euforică.Monica Vlad chiar mă întrebase dacă am consumat ceva că nu m-a văzut de mult să râd în halul ăla…

Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineață și am știut că sunt însărcinată…nu m-a mirat:))

Fiindcă pe Sofia am visat-o și am simțit dintotdeauna că am o legătură cu divinitatea, dar m-am mirat că eram însărcinată…

Nu era plănuit, deși dorința era mare pe aici pe acasă la ai mei:)!

Scriu acest post cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea și cu gândul că într-o zi aceasta o să rămână într-un sertar!

Să nu mă bucur, deși sarcina era foarte bine poziționată căci șansele mele sunt 50/50.I-am râs în nas doctorului și i-am transmit că nimic nu o să ne oprească din a avea acest copil.

M-a lăsat în pace fiindcă nu avea cu cine să se înțeleagă, eram mega entuziasmată și deja planurile mele se desfășurau pe repede înainte.

La ceva zile aveam să aflu că sufăr de mutații pe trombofilie ca zecile de femeii și că această ‘boală’ este prima care te ‘ajută’ să ai ori avort, ori oprit din evoluție, ori naștere prematură.

A trecut și săptămâna a-7 -a și uite așa de la ecografie la ecografie, totul era super bine!

Până când… am ajuns în săptămâna a -8 -a de sarcina,DAR  de luni îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros.

Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea…eh, lasă, dacă la Sofia a fost the easy way, acu’ știu că nici o sarcină nu seamănă cu alta!

Începusem să fac și video blog, de la anunțul bunicilor și entuziasmul lui Popescu, de la aflarea despre hematom, de la injectarea propriu zisă ca să le arăt femeilor și să trecem mai ușor împreună…până la ecografia de 8 săptămâni când l-am văzut pe doctor că s-a făcut alb la față și mi-a zis să închid telefonul!

Instant am început să plâng!!!!

-Nu are ritm cardiac, nu?

-Da, îmi pare rau!’", a povestit Tili Niculae pe blogul personal.


Roxana (Tili Niculae) nu se mai ocupă de actorie, ci organizează evenimente într-o agenţie de publicitate. Aceasta este mămica unei fetiţe, pe nume Sofia.

×
Subiecte în articol: titi niculae actrita sarcina drama spynews