x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adevăratul motiv al dispariției lui Derek Shepherd din ”Anatomia lui Grey”

Adevăratul motiv al dispariției lui Derek Shepherd din ”Anatomia lui Grey”

01 Mai 2015   •   20:52
Adevăratul motiv al dispariției lui Derek Shepherd din ”Anatomia lui Grey”

Plecarea lui Patrick Dempsey din serialul "Anatomia lui Grey" va aduce economii serioase producătorilor canalului ABC. Actorul american primea 400.000 de dolari pe episod, informează vineri closermag.fr. Astfel, pentru un sezon de 24 de episoade, actorul de 49 de ani încasa 9,6 milioane de dolari, a calculat The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Fanii serialului sunt extrem de dezamăgiţi de eliminarea bruscă a unuia din eroii preferaţi, doctorul Derek Shepherd, mort într-un accident de maşină într-unul din ultimele episoade difuzate în Statele Unite. Ei au lansat imediat o petiţie online în care cer întoarcerea lui Demsey printre colegii de platou alături de care filmează de 11 sezoane.

Patrick Dempsey le-a mulţumit telespectatorilor pentru susţinere. Se pare că actorul, care şi-a scos la vânzare vila din Malibu după divorţ, a spus deja "adio" serialului. Pasionat de automobile (a participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans), el ar fi început un proiect de emisiuni despre raliuri, încheie closermag.fr. 

×