x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adina Buzatu, prezentare de nota 10

Adina Buzatu, prezentare de nota 10

de Catalina Iancu    |    27 Iul 2009   •   00:00
Adina Buzatu, prezentare de nota 10

Buzatu merge pe mâna lui Botezatu! Aşa s-ar putea spune despre spectacolul făcut de Adina în week-end, pe podiumul de la Summer Fashion Festival, prezentarea ei de modă fiind regizată de renumitul designer.



Pe acordurile unor melodii celebre interpretate live de Ozana Barabancea, artist liric al Operei Române, opt băieţi-model din trupa lui Cătălin Botezatu au prezentat ţinutele stilizate de Adina Buzatu. Acestea aparţin unor branduri celebre precum Messagerie, Tombolini, Vakko sau Albert Thurston, branduri pe care Adina le reprezintă în exclusivitate pe piaţa românească. De la smokinguri, ţinute business casual sau out fit-uri lejere, toate piesele croite din materiale naturale şi cusute manual se adresează bărbatului modern, cosmopolit şi cu o personalitate puternică. Pe ritmuri pe swing, modelele au prezentat ţinute impecabile ce atrag după sine senzualitate, eleganţă şi rafinament. Ropotele permanente de aplauze au demonstrat că atât hainele, îmbinarea plăcută a elementelor, cât şI conceptul show-ului şi vocea Ozanei au fost apreciate de cei prezenţi - printre care Răzvan Ciobanu, Camelia Şucu, Radu Mazăre, Anna Lesko şi Codin Maticiuc etc.

Adina Buzatu s-a bucurat de acelaşi succes şi câteva ore mai târziu la clubul Bamboo Mamaia, unde show-ul prezentat în premieră a surprins în mod plăcut. Aplaudată şi la scenă deschisă, gratulată şi după cortină, Adina a fost lăudată inclusiv de Răzvan Ciobanu, un fin cunoscător al modei masculine, care nu a ezitat să meargă în culise pentru a o felicita pe stilistă.

×
Subiecte în articol: antimonden