x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adrian Năstase, încântat că este bunic

Adrian Năstase, încântat că este bunic

30 Mar 2017   •   14:56
Adrian Năstase, încântat că este bunic
Sursa foto: Foto: adriannastase.ro

Fostul premier Adrian Năstase, care a devenit de curând bunic, spune că reia cu plăcere această experienţă după 30 de ani, perioadă în care a uitat ce înseamnă să mai ţii un bebeluş în braţe. 

"Am uitat ce înseamnă să ai un copil foarte mic, un bebeluş in braţe şi a fost o experienţă pe care am reluat-o după 30 de ani. Este un lucru extraordinar. Locuieşte cu părinţii lui, dar suntem în apropiere", a declarat Năstase la sediul Fundaţiei Titulescu. 

El a glumit apoi în privinţa iniţialelor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, despre care spune chiar că nepotul său le poate pune când va fi mare pe plăcuţa de înmatriculare. "Până atunci, sunt absolut convins că aceste iniţiale îi vor schimba semnificaţia. D-ul poate să vină de la Daniel, care va fi o parte din numele lui, N - în mod evident de la Năstase şi A-ul poate să vină de la Adrian, spre exemplu. Deci, iată că sper ca până atunci aceste iniţiale care ar putea să le pună eventual pe numărul de la maşină, pe plăcuţa de înmatriculare să însemne mai curând acronime pentru familie", a arătat fostul premier.

AGERPRES

×