x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adriana Bahmuteanu si Ozana Barabancea dezvaluite din secretele dietelor pe care le-au urmat!

Adriana Bahmuteanu si Ozana Barabancea dezvaluite din secretele dietelor pe care le-au urmat!

de CS    |    19 Noi 2012   •   15:35
Adriana Bahmuteanu si Ozana Barabancea dezvaluite din secretele dietelor pe care le-au urmat!
Sursa foto: Antena1

Miercurea aceasta, de 20.30, Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu fac echipă într-o confruntare incendiară cu blondele lui Negru. Cum ambele au slăbit foarte mult în ultima perioadă, curiozităţile domnişoarelor legate de acest subiect s-au ţinut lanţ. Ce anume a cauzat îngrăşarea, şi care a fost cea mai eficientă cură de slăbire la care au apelat, acestea sunt doar două dintre întrebările la care vedetele au fost provocate să răspundă.

“Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină. Mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă. Am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele” a spus Adriana Bahmuţeanu.

Deşi a slăbit apelând la o metodă diferită, Ozana respectă un principiu de la care nici Adriana nu se abate. Ambele vedete au renunţat de tot la masa de seară. “Apă, că-i sfântă”, a precizat Ozana. Aceasta pare să fie cina perfectă dacă se pune în discuţie scăderea în greutate.

×