x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alain Delon, la nunta lui Nastase

Alain Delon, la nunta lui Nastase

19 Mai 2004   •   00:00

Luna viitoare, celebrul tenisman Ilie Nastase se casatoreste religios cu aleasa inimii, Amalia. La nunta vor veni 300 de persoane, invitati de marca atat din tara, cat si din lumea intreaga.

ROXANA I. ANCUTA

Inca nu exista. Dar promite ca pe 5 iunie va fi proaspat. Si dulce. Cu accent de Paris, evident. Va canta in surdina: „Et si tu n’existais pas/Dis-moi pourquoi j’existerais/Pour trainer dans un monde sans toi/". Cine, unde si de ce? „Sunt simbolul unei vieti impreuna. Al unei mari iubiri intre Amalia si Ilie. Pe mine ma gasiti incepand de la ora 20:00 la Receptia de la Roland Garros - Club Des Loges din Paris." Asa suna invitatia de nunta a mirelui Ilie si a miresei Amalia.

CA-N POVESTI. Chiar daca pe unii i-ar putea induce in eroare textul, trimitandu-i cu gandul in cu totul alta parte, cel care semneaza, de fapt, invitatia este nimeni altul decat... tortul de nunta. Se pare ca acest tort este piesa de rezistenta a petrecerii. De aceea, sotia lui Ilie Nastase nu vrea sa ne dezvaluie prea multe amanunte, pentru a nu le strica invitatilor surpriza. Asadar, pe 5 iunie, la Paris, in biserica greaca Saint Stephane, cei doi isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu. Cu siguranta va fi o nunta ca-n povesti. Cat despre nuntasi nu va putem spune decat ca sunt alesi la mustata. „Mai toti prietenii lui Ilie sunt la Paris. De-asta am hotarat s-o organizam acolo. Nu m-am casatorit religios anul trecut, pentru ca am fost gravida si nu aveam bani pentru rochie", glumeste Amalia. Rochia de mireasa si-a cumparat-o deja, din capitala franceza, si este alba, lunga, simpla si cu trena.

OMAR SHARIF SI MALAELE. Peste 300 de invitati ii vor admira pe Amalia, Ilie si, mai ales, pe fiica lor, Alessia, care va fi imbracata tot intr-o rochita alba, la concurenta cu mireasa. La nunta vor dantui actorii Omar Sharif, Christopher Lambert si Alain Delon, cantaretul Patrick Bruel, alaturi de Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, Janine, Horatiu Malaele, Andreea Esca, John McEnroe. Dar printre atatea nume sonore, fara sa ezite, Amalia il numeste pe Ion Tiriac drept invitatul de onoare. Dupa un an intreg de pregatiri, maine, Ilie si Amalia pleaca la Paris pentru a pune la punct ultimele detalii. Pe 10 august, familia Nastase va reveni in tara. „Nu o sa avem luna de miere. Dupa ce ne vom linisti, ne intoarcem in Romania si ne apucam de treaba. Avem atatea de facut... In special, trebuie sa ne renovam casa", ne-a declarat fericita sotie.

Se cunosc de opt ani

Ilie si Amalia s-au cunoscut in 1996. Ea avea 20 de ani, iar el vreo 50. „Generalul", cum o numesc prietenii lor pe Amalia, este designerul tenismanului roman, in sensul ca intotdeauna isi consiliaza sotul in ceea ce priveste vestimentatia. Acum opt ani, Amaliei nici prin cap nu-i trecea ca va ajunge sotia celebrului Ilie Nastase. In copilarie visa sa devina cantareata sau stewardesa. Pana la urma a ajuns sa dea la ASE. In facultate a lucrat foarte mult. Preda engleza unor copii de gradinita, lucra la o companie de asigurari, iar in week-end-uri facea sampling cu tigari. Ilie Nastase a mai fost casatorit de doua ori. La cea de-a treia nevasta se pare ca s-a linistit.

×
Subiecte în articol: antimonden ilie amalia