x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MOTIVUL TRAGIC pentru care Alexandru Arşinel se sperie când sună telefonul la 12 noaptea

MOTIVUL TRAGIC pentru care Alexandru Arşinel se sperie când sună telefonul la 12 noaptea

de CS    |    06 Dec 2012   •   17:35
MOTIVUL TRAGIC  pentru care Alexandru Arşinel se sperie când sună telefonul la 12 noaptea
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Invitat in emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena2, Alexandru Arsinel a declarat intristat ca nu ii place cum ii abordeaza presa pe marii actori, in ultimul timp. Actorul a trecut si el printr-o perioada grea, dupa ce a suferit o interventie pe coloana si si-a amintit cum a fost bombardat de mass media atat la moartea lui Serban Ionescu, cat si la disparitia lui Iurie Darie.

„Traiesc cu senzatia ca presa ii asteapta la cotitura sa dea mai repede in primire ca sa aiba un subiect de tratat, de difuzat! Ceva cumplit! Ma si sperie cand suna telefonul la 12 noaptea! Pentru ca printre primii sunati suntem eu si Stela”, a declarat suparat Arsinel.

Felul in care presa speculeaza momentele teribile si triste din viata prietenilor si colegilor sai l-a afectat , l-a intristat si l-a pus in situatii dificile, de fiecare data.

„Eu cu Serban Ionescu nu am jucat. Am fost pe drumuri total diferite! Nu mai vreau sa vorbesc de morti! Am toata stima fata de uriasul talent care l-a avut Serban Ionescu. Fiind in viata n-am stiut sa-l pretuim si sa-l laudam asa cum ar fi meritat! Am vazut, insa, lucruri si mai grave legate de moartea unor prieteni! Mi s-a intamplat sa apara in presa o declaratie a sotiei lui Iurie Darie, care este adevarat ca a trecut prin momente deosebite si a fost langa Iura in conditiile in care el nu se mai controla... In perioada aia eu am fost operat la spitalul Bagdasar de prietenul meu Vasile Ciubotaru, un excelent chirurg. Si cand am intrat in spital, primul drum pe care l-am facut a fost la Iura. L-am sarutat, mi-a zambit, am inceput sa glumesc cu el...el nu era bine! Dupa 3 zile m-au operat. Eram pe targa si ea intr-o emisiune imi imputa cum de nu m-am dus, ca un nesimtit, la patul lui Iura. Eram pe targa! Eram dupa o operatie pe coloana! Din nefericire a plecat un mare actor. Stam la coada! A inceput sa fie inghesuiala”, a incheiat zambind marele actor.

×