x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandru, fratele Monicăi Anghel, a devenit din nou tătic

Alexandru, fratele Monicăi Anghel, a devenit din nou tătic

09 Iul 2019   •   15:57
Alexandru, fratele Monicăi Anghel, a devenit din nou tătic

Alexandru Anghel, care va face echipă împreună cu celebra sa soră, Monica Anghel, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, în această toamnă, la Antena 1, a devenit din nou tată. De curând, soția sa, Raluca, a adus pe lume cea de-a treia fetiță. “Cel de-al treilea copil al nostru, Hrisa Monica Valentina, s-a născut în zi de sărbătoare, în a doua zi de Rusalii, în Lunea Sfântului Duh, pe 17 iunie. La cât de mică și fragilă este, recunosc că o las momentan doar pe Raluca să o spele, să o schimbe, dar sunt tot mai responsabil, învăț și, la al patrulea copil, o să fiu expert!”, spune Alex, zâmbind. Alex și Raluca mai au acasă două fetițe, Roa, care în luna noiembrie a acestui an va împlini 9 ani, și Maria, care în aceeași lună va face 5 ani.

Pentru fiicele sale, Alex Anghel se consideră un tată minunat. “Îmi place să petrec cât mai mult timp în sânul familiei, ne iubim, ne jucăm, cântăm, colorăm, ne batem cu apă, facem sport, inventăm povești, facem diverse concursuri...”, mai spune concurentul de la Te cunosc de undeva!.

În cel de-al 14-lea sezon, pe scena de la Te cunosc de undeva! vor urca patru perechi de artiști -  Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Care sunt primele lor transformări, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×