x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

14 Dec 2018   •   17:05
Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă Constantin Tănase și concurent al show-ului Te cunosc de undeva!, face mărturisiri emoționante,  într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”,  despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și despre cele mai frumoase momente petrecute în perioada Crăciunului. O ediție specială de sărbătoare cu îndrăgitul artist, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. 

“Crăciunul copilăriei nu-l poți compara cu nimic. Dar, uite, cea mai nostalgică amintire cred că e sania, pe care nu o mai văd astăzi așa des”,spune Alin Gheorghișan. Invitat la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi de la ora 17.30, acesta a vorbit și despre cadoul de la Moș Crăciun, primit în copilărie, care i-a schimbat viața. “Familia pe care am primit-o, când eram mic, este cel mai frumos cadou”, mărturisește artistul.

“Pot să spun că anul acesta am primit de la Moș Crăciun multe daruri frumoase. Profesional, fericirea mea este să pot să trăiesc din ceea ce îmi place cel mai mult. Sunt unul dintre norocoșii care fac ce iubesc cel mai mult”, a completat el la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Alin Gheorghișan, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.    

×