x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alin Gheorghișan, mărturisiri surprinzătoare: „Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”

Alin Gheorghișan, mărturisiri surprinzătoare: „Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”

22 Noi 2018   •   16:24
Alin Gheorghișan, mărturisiri surprinzătoare: „Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață”

Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. În cadrul interviului, pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30, acesta vorbește despre marea sa pasiune, actoria, și le dezvăluie telespectatorilor unele dintre cele mai mari pasiuni pe care le are.

“Întotdeauna mi-am dorit să devin artist. Eu am știut că voi fi actor încă din copilărie, când am început să imit vedete. Iubeam capacitatea de a interpreta”, spune Alin Gheorghișan la “CulTOUR”.

În cadrul emisiunii, acesta vorbește și despre două alte mari pasiuni, pictura și parfumurile. Atunci când vine vorba de cele mai frumoase cadouri primite, gândul lui se îndreaptă imediat la copiii săi. “Am două mari cadouri pe care le-am primit de la viață, Bianca și Marc. Bianca este mai apropiată de viața artistică, iubește actoria. Marc este rebel, este mai mult pe partea sportivă” , mărturisește acesta.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu artistul, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

×
Subiecte în articol: Alin Gheorghișan