x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

21 Noi 2018   •   14:26
Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”
Sursa foto: DIANA OROS

Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30, la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar și despre alte multe lucruri mai puțin știute de public. 

“Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoționant pe care l-a oferit echipei “CulTOUR” și pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reușit să-i ofere o lecție extrem de importantă. “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învățat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reușit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriță, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Alina Chivulescu, urmărind interviul de la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, astăzi de la ora 17.30, la Happy Channel.

×
Subiecte în articol: Alina Chivulescu