x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Eremia, cerere surpriză în căsătorie! Cine este pretendentul

Alina Eremia, cerere surpriză în căsătorie! Cine este pretendentul

06 Dec 2016   •   17:16
Alina Eremia, cerere surpriză în căsătorie! Cine este pretendentul
Sursa foto: FOTO: Sebastian Florea

Alina Eremia a fost cerută de soție în Finala de popularitate a show-lui “Next Star” de joi, 8 decembrie, ora 20.30, la Antena 1. Cererea a venit din partea lui Angel (cinci ani), care a prezentat-o apoi părinților săi.

Jurata a fost copleșită de atenția pe care micul concurent i-a arătat-o de cum a urcat pe scenă. Angel i-a adus un buchet de flori, pe care i l-a oferit cu prima declarație: “De mult am vrut un pupic de la tine. Ești o drăguță!”, i-a mărturisit el. Și, înainte să cânte “Mă ucide ea”, piesa pe care a pregătit-o pentru concurs, a avertizat-o: “La sfârșit, o să ai o surpriză foarte mare!”.

Surpriza va fi, evident, cererea în căsătorie, însoțită de afirmația „Mă ucide Alina Eremia!”, spusă cu toată hotărârea de care e capabil un copilaș de cinci ani.

Cum a reacționat Alina Eremia și ce i-au cântat colegii din juriu, Dorian Popa, CRBL și Pepe, după ce aceasta a fost cerută de soție, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, în Finala de popularitate a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Alina Eremia Next Star dan negru