x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun

Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun

19 Dec 2018   •   17:35
Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun
Sursa foto: MIHAI STETCU

Alina Pușcaș, actrița din Fructul oprit și frumoasa prezentatoare a emisiunii Te cunosc de undeva!, este invitata emisiunii CulTOUR, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, ea vorbește despre cele mai frumoase momente de Crăciun, dar și despre cum obișnuiește să  petreacă în această perioadă a anului.

“Toate amintirile frumoase de Crăciun din copilărie sunt legate de colindat. Eram, de obicei, la bunici și făceam o gașcă destul de mare de copii, iar apoi mergeam la colindat, pe la vecini. Era frumos oriunde mergeam, până la final câștigam mult”, a povestit Alina Pușcaș. 

Îndrăgita actriță și prezentatoare a vorbit și despre o mare pasiune, care a luat naștere în urmă cu aproape patru ani. “Am ajuns să schiez cot la cot cu Mihai, el schiază de 15-16 ani, și mă bucur foarte mult! Mi se pare că, în fiecare an, sunt și mai motivată să schiez și mai bine, și mai bine!”, a spus Alina la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

×