x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Pușcaș, într-o ținută foarte sexy, la “Te cunosc de undeva!”: “M-a făcut să mă simt divin”

Alina Pușcaș, într-o ținută foarte sexy, la “Te cunosc de undeva!”: “M-a făcut să mă simt divin”

31 Mar 2017   •   20:55
Alina Pușcaș, într-o ținută foarte sexy, la “Te cunosc de undeva!”:  “M-a făcut să mă simt divin”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cu rochia roșie și sexy pe care o poartă în ediția de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș a provocat multe reacții în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Cosmin Seleși.

M-am simțit puțin cam descoperită, dar foarte sexy. Ținuta a provocat reacții imediate pentru că, în primă instanță, părea o rochie roșie, până în pământ, cu mâneci lungi, care acoperea cam tot. Dar ce să vezi? Surpriză! Crăpătura de pe picior urca până la boxerii din dantelă cu broderie (râde). În momentul în care am văzut rochia pe mine, m-am dus instantaneu cu gândul la Ginger Rogers, lucru care m-a făcut să mă simt divin”, spune Alina.

Cu ținuta ei, prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva!” și-a cam zăpăcit colegii. “A fost clar o rochie care i-a zăpăcit pe cei doi comici ai sezonului, Rating și Share, cum le spunem noi, adică Liviu (n.n. Vârciu) și Andrei (n.n. Ștefănescu)(râde). Nici cu tânărul Cuza” nu mi-a fost rușine... A îndrăznit să complimenteze rochia de câteva ori (râde). N-a avut curaj să spună nimic despre mine, el complimenta strict rochia”, adaugă Alina, amuzată.

Ce alte reacții a stârnit Alina, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă. 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: alina puscas Te cunosc de undeva!