x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea, alergica la "fumurile" lui Tiriac

Andreea, alergica la "fumurile" lui Tiriac

02 Dec 2004   •   00:00

MONDEN

EVENIMENT - Gala "Femeile de succes ale anului" a costat 70.000 de euro Miercuri, la Hotel Marriott, a avut loc gala "Femeile de succes ale anului 2004". Premiul a constat intr-o vaza imensa. Andreea Marin s-a ales cu cele mai multe premii, trei la numar.
SIMONA ECOVOIU

BAFTOASA. Andreea Marin a plecat acasa cu trei premii si tot atatea vaze
La acest eveniment, ce a costat 70.000 de euro, s-au reunit zeci de personalitati. E placut sa iei premiu, chiar daca consta intr-o vaza de lux.

CARCOTASI. La cate evenimente de gen am participat, am constatat ca romanii sunt innebuniti dupa trofee, indiferent pentru ce le primesc. De pilda, Iuliana Marciuc a obtinut "Premiul pentru fidelitate", adica pentru faptul ca de vreo 14 ani lucreaza la postul de televiziune TVR. Carcotasii din sala spuneau, mai in gluma, mai in serios, ca Marciuc sta de atata vreme pe loc tocmai pentru faptul ca nu o mai doreste alta televiziune. Nu e de la noi, parol! Vedeta tv despre care v-am povestit in randurile de mai sus a venit imbracata intr-o rochie de seara mov. Stiti bancul: "Un pic de mov nu strica!".

DE 3X PREMIATA. Sa trecem la alt personaj din ograda TVR, Andreea Marin. Care a intrat pe usa insotita de miliardarul Ion Tiriac si sora ei. Ea a fost chemata pe scena de trei ori, astfel ca s-a ales cu trei premii si trei vaze identice. A fost declarata Cea mai buna moderatoare tv, Cea mai populara vedeta, plus ca a primit Premiul de excelenta pentru emisiuni cu caracter umanitar. Prezentatoarea a avut o "iesire" la un moment dat, dojenindu-si iubitul ca fumeaza prea aproape de ea si ca ii intra fumul in ochi. La cateva scaune mai incolo o zarim si pe Cristina Rus de la Blondy. Va spunem ca, dupa atatea scandaluri cu vulcanica Andreea Banica, Cristina s-a gandit si la viitorul ei, in caz ca cele doua nu vor mai canta in aceasta formula. Astfel ca, in luna septembrie, ardeleanca a reluat cursurile de actorie, la Facultatea din Cluj, unde face naveta de doua ori pe saptamana. Mai nou, s-ar putea sa bata palma cu producatorii serialului "Irezistibilii", difuzat de Prima TV, pentru un rolisor. Ca se inteleg ori ba, cele doua interprete au primit Premiul pentru cea mai sexy trupa feminina. Amfitrionii evenimentului au fost celebrul comentator sportiv Cristian Topescu si organizatoarea show-ului, Mihaela Radu Serban. Cristian a avut onoarea sa-si premieze familia: i-a dat doua premii fiicei sale, Cristina Topescu, si unul, pentru Cea mai buna emisiune tv dedicata minoritatilor, sotiei sale, Christel Ungar.

SEXY. Am ajuns si la sectiunea "Cea mai sexy vedeta de televiziune", unde au fost "n" nominalizate, printre care Monica Barladeanu si aceeasi… Andreea Marin. Numai ca ele au fost detronate de Andreea Raicu. Maia Morgenstern a venit sa-si ia Premiul de excelenta pentru cea mai buna actrita romanca, direct de la Teatrul National, unde tocmai incheiase un spectacol. Au mai fost premiate Carmen Stanescu, Adriana Trandafir, Romanita Iovan, Cezara Dafinescu, Doina Levintza, Elisabeta Lipa, Nadia Comaneci si Mariana Bitang, antrenoarea echipei feminine de gimnastica. Aceasta a spus: "Meritam acest premiu, deoarece gimnastica romaneasca face legea pe plan mondial". Au lipsit cateva vedete, unele motivat, altele, treaba lor… Afaceristii prezenti au donat copiilor orfani suma de 10.000 de euro, iar familia Topescu a daruit unui copil foarte bolnav 500 de dolari. Un gest frumos, care ar trebui urmat si de alte VIP-uri cu conturi grase in banca.

PROBLEME

"Va multumesc foarte mult pentru premii. Cel mai greu e sa cobor de pe scena cu aceasta vaza grea in brate, avand in vedere ca am si pantofi cu toc foarte inalt" - Andreea Marin

×
Subiecte în articol: antimonden andreea