x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Balan si-a concediat impresarul in direct

Andreea Balan si-a concediat impresarul in direct

03 Noi 2004   •   00:00

Andreea Balan si impresarul ei, Marius Gavrila, au tras ieri, in direct, la emisiunea Tonomatul DP 2, o cearta pe cinste. Nu-i nimic, uite asa, mai aflam si noi cate ceva din dedesubturile show-biz-ului. Gavrila n-a avut stare, semn ca intre cei doi aparusera multe probleme, asa ca a pus mana pe telefon si a sunat la TVR 2 pentru a-si spune of-ul.

AFACERISTA. Andreea Balan a vandut CD-uri, in Germania, de 60 de milioane de lei
PLAY-BACK. Impresarul a facut declaratii incendiare, care au pus-o intr-o postura proasta pe Andreea, deja satula de scandaluri de pe vremea cand trupa Andre tinea prima pagina a ziarelor: "Mai, Andreea, nu te mai considera artista, ca nu esti! Artisti adevarati sunt aceia care cunosc notele muzicale, stiu sa cante la un instrument si au voce, nu fac play-back! Noroc ca s-au inventat calculatoarele si acum, cu ajutorul look-ului, poate canta oricine! Ai castigat 2.000 de euro in Germania, multumeste-te ca nu ti se cere impozit. Mereu ai afisat o alta imagine. Ai spus ca te-ai avut bine cu parintii, mai ales atunci cand erai certata cu tatal tau, Sandel Balan. Esti un copil bun, dar mai ai de invatat, mai ales in muzica!".

DATORII. Andreea s-a blocat initial, chiar n-a vrut sa comenteze, de teama unui conflict. Dar, in cele din urma, a izbucnit si ea: "Marius este impresarul meu din luna ianuarie si mi-a gasit o gramada de concerte, dar banii, multi sau putini, i-am primit mai greu de la el. Ma mutasem cu chirie in Bucuresti, aveam rate la casa, dar si la masina, deci aveam nevoie sa ma intretin. Inainte de a pleca in turneul din Germania, Marius mai avea sa-mi dea cateva sute de euro, asa ca l-am rugat sa-i lase mamei mele, pentru a-mi achita datoriile. Dar n-a facut-o. Eu n-am vrut scandal, dar el m-a atacat primul, el a sunat in direct sa ma denigreze. Oricum, de azi inainte, colaborarea noastra a luat sfarsit, iar datoria nici c-o mai vreau!". Si, ca sa-i dovedeasca fostului impresar ca vocea o tine, totusi, Andreea a interpretat live refrenul melodiei "Libera la mare". Cantareata considera ca Marius este suparat si pentru faptul ca ea a castigat bani frumosi in Germania, afacere din care el a fost scos: "Am vandut acolo 130 de CD-uri, la pretul de 10 euro bucata, astfel ca m-am ales cu un beneficiu de 60 de milioane de lei. Ca sa nu mai adaug concertele sustinute in discoteci, plus spectacolele". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden andreea